Sedang menempuh fasa kehamilan 31 minggu, Nourul Depp nyata teruja untuk menimang cahaya mata baru tidak lama lagi. Lebih manis, ia merupakan kelahiran anak ketiganya bersama Eric Daniel Depp berketurunan Perancis yang dikahwini pada 6 Jun 2012 dan bakal memiliki zuriat perempuan pertamanya setelah dikurniakan dua anak lelaki iaitu Zachary Depp dan Raphael Depp.

IKLAN

Sibuk menguruskan keluarga dan anak-anak, Nourul atau nama sebenarnya Noorul Huda Abdul Wahab kini berusia 41 tahun dan memiliki anak perempuan sulung, Ayu Nazirah hasil perkahwinan terdahulu bersama komposer terkenal, Ajai. Berhasrat untuk menamakan anak yang dikandungnya ini dengan nama Isabella jika diberi rezeki anak perempuan… impian itu nyata diperkenan Allah apabila dia disahkan hamil anak perempuan.

Terbaru, menerusi perkongsian Nourul di laman media sosial miliknya… penyanyi bersuara lunak ini bersyukur kerana Isabella dikurniakan rezeki yang melimpah. Mana tidaknya, Nourul yang dijangka bakal melahirkan Isabella tujuh minggu lagi sudah pun menerima banyak hadiah daripada rakan kenalan Nourul. Alhamdulillah!

Kongsi Nourul, “The strenght of law of attractions – saya teringin sangat nak beli emas. Padahal emas bukan lah fav walaupun Chek ni anak mami Penang. Kami ni suka diamond dan white gold. Tapi Isabella ni suka emas.

Tanya lah sana sini nak beli. Tapi tak beli-beli sebab busy. Only 3 person knew about it. My husband and Mona and Lili Zac my junior #divakurus coaches.

But, rezeki dah tertulis dan tarikan imaginasi tu sangat kuat. Auntie Imra Mansor ni tergerak hati nak beli pulak for Isabella. So nice of you my dear. I really appreciate it.” 

IKLAN

IKLAN

Memang betullah orang cakap, rezeki anak tu lain-lain. Walau masih dalam rahim lagi pun, sudah tertulis rezeki untuk mereka. Buat Nourul dan Eric, semoga bahagia melayari bahtera perkahwinan hingga ke Jannah dan semoga urusan bersalin kelak dipermudahkan.

 

Kredit: Instagram Nourul Depp