Februari berlalu dan kini Mac pula menyapa. Jangan dibiarkan kulit terus kusam dan tidak bermaya tanpa dibelai dengan penuh rasa cinta. Lindungi kulit daripada segala anasir luar yang berbahaya terutama cahaya UV.

Bajai kulit dengan nutrisi yang terbaik agar kulit tidak akan dimamah usia dan kekal cantik. Pilih rejim kecantikan kulit biar berpadanan dengan jenis kulit dan kemampuan.

IKLAN

KUASA MAGIS BEDAK ASAS

Bedak asas mempunyai fungsi membantu kulit yang bersih dan cantik. Shu Uemura telah memperkenalkan Petal Skin Fluid Foundation yang mampu menutup segala cela pada kulit wajah dengan sempurna. Mengandungi SPF 20 PA ++ untuk melindungi kulit daripada sinar UV yang berbahaya.

NUTRISI TERBAIK KULIT

Rangkaian produk penjagaan wajah Albion telah memperkenalkan Exage, serum khusus untuk menyuntik kadar lembapan yang tinggi di bawah kulit. Keistimewaan serum ini apabila mampu menghidratkan kulit dengan kesan yang serta-merta. Krim yang diperkaya dengan bahan-bahan semula jadi seperti ekstrak Rooibos, ekstrak Royal Jelly dan Ekstrak Gyokura Tea.

LEMBUT MENYINGKIR KOTORAN

Singkir segala kotoran dan noda yang tidak diingini dengan Brightening Cleansing Gel-in-Oil daripada Melvita ini. Pembersih wajah unik 3 dalam 1 ini bertindak berkesan sebaik sahaja disapu ke atas kulit. Bertekstur gel namun bertukar menjadi minyak apabila bertindak balas dengan kulit dana bertukar kepada tekstur losen apabila bersentuh dengan air.

BELAI KULIT KETIKA TIDUR

Grown Alchemist mempersembahkan Detox Night Cream yang diformulasikan dengan Peptides, Echinacea, Vitamins, Hyaluronic Acid dan Essential Omega Fatty Acids yang merangsang kulit ketika tidur dan berupaya menyingkirkan garis-garis halus serta kedutan yang tidak diingini pada bahagian kulit wajah.

CECAIR PEMBERSIH MINYAK

Rangkaian penjagaan kulit dari Korea, Erborian telah memperkenalkan Black Cleansing Oil. Menggunakan charcoal sebagai sumber utama meninggalkan kulit yang bersih dan segar sebaik sahaja bersentuhan dengan kulit. Ditambah pula dengan 7 herba terpilih membuatkan pembersih kulit ini mampu menyingkir kotoran yang degil.

UKIR KEINDAHAN KULIT

IKLAN

Rangkaian penjagaan produk terkenal dari Korea Innisfree telah berkolaborasi dengan PEANUTS® yang menghasilkan koleksi Edisi Terhad Snoopy. Menyegarkan diri serta memulakan hari dengan kombinasi My Body Cedar Wood Set ini pasti mencipta momen terindah. Haruman yang segar berkekalan sepanjang hari meningkatkan keyakinan wanita terutama ketika sedang melalui hari yang sukar.

EFEKTIF MENGANJALKAN KULIT

The Body Shop telah mempersembahkan Firming Shaping Serum yang diperbuat daripada 99 peratus bahan asli. Serum ini berupaya membantu membentuk semula wajah yang sudah lari daripada garisan penuaan. Bukan sahaja bertindak menganjalkan kulit malah boleh menyalurkan kadar lembapan yang diperlukan oleh kulit. Hanya dalam masa empat minggu serum ini boleh menunjukkan kesan yang drastik.

HARUMAN DUA DALAM SATU

IKLAN

Avon telah mempersembahkan Eve Duet merupakan gandingan dua haruman dalam satu yang ikonik. Dua haruman ini direka secara harmoni untuk di sembur secara berasingan atau melapisi di antaranya bagi mencipta kombinasi haruman tanpa batasan. Daripada nota segar buah-buahan hinggalah ke haruman flora sensual memikat.

INTENSIF MERANGSANG KULIT

Pelihara kulit saat menyapu MultiBright Night Cream daripada Shiseido ini. Bertindak multi fungsi mencerahkan kulit secara semula jadi dan menyasarkan tona kulit tidak sekata dan bintik-bintik hitam. Rehatkan kulit wajah dengan krim yang telah diformulasikan dengan begitu lengkap. Sapu ke seluruh wajah setelah kulit dibersihkan sebaik sahaja sebelum masuk tidur.

TERAPI IMPIAN WANITA

Aster Spring telah memperkenalkan rawatan facial terbaharu iaitu Intense Hydra-Light Therapy. Rawatan ini merupakan perawatan Dermalogica yang berprestasi tinggi. Menggunakan sejumlah IonActive Hyaluronic Acid, pati pekat Gelloids dan bt-accent LES light untuk hasil maksimum. Terapi cahaya ini juga dikatakan mampu merawat masalah kulit dengan amat berkesan.

BIBIR MEREKAH INDAH

Elianto telah memperkenalkan Brilliant Riche Lip Colour yang mampu menyempurnakan stail yang dibawa oleh setiap wanita. Lipstik yang mampu bertahan sepanjang hari kekal di bibir ini menyerlahkan gaya indah anda. Matte lipstik ini tampil mewah, bertekstur ringan dan mengandungi pelembap menjadikan ia pilihan utama wanita. Hadir dengan 10 rona menggoda.