DATIN SERI ZIZIE IZETTE

Bagi peminat setia dan mereka yang sentiasa mengikuti perkembangan Datin Seri Zizie Izette pasti mengetahui kesibukan selebriti cantik ini di Sabah sepanjang beberapa minggu lepas. Mahu terlibat secara langsung dalam kempen Pilihan Raya Negeri Sabah (PRN) Sabah ke-16 yang diadakan baru-baru ini, Datin Seri Zizie dilihat sanggup ‘berkampung’ di negeri kelahiran suami tercinta dalam tempoh yang agak lama. Semuanya dilakukan demi memberi sokongan padu terhadap Datuk Seri Bung Moktar Radin yang bertanding di Dewan Undangan Negeri (DUN) Lamag.

IKLAN

Yang pasti, Datin Seri Zizie tidak datang keseorangan di Negeri Di Bawah Bayu tetapi turut membawa kesemua lima anak tersayang untuk bersama-sama ada di sisi bapa mereka. Beliau yang tiba di Sandakan, Sabah pada 10 September lalu berkongsi aktiviti bertemu masyarakat di sana.

Setia Ikut Suami Berkempen, Kelibat DS ZIZIE IZETTE Bawa Semua 5 Anak Tarik Perhatian!

Setia Ikut Suami Berkempen, Kelibat DS ZIZIE IZETTE Bawa Semua 5 Anak Tarik Perhatian! Setia Ikut Suami Berkempen, Kelibat DS ZIZIE IZETTE Bawa Semua 5 Anak Tarik Perhatian!

https://www.instagram.com/p/CFmisY3Fxmi/

Paling mencuit hati, anak-anak Datuk Seri Bung Moktar dan Datin Seri Zizie pun sampai dah memahami tagline kempen bapa mereka iaitu ‘Radu Tatap Radu’ atau semangat perjuangan dalam loghat Sabah yang membawa maksud lawan dan terus lawan. Comel sangat!

Dalam PRN Sabah yang berakhir 26 September lalu, Datuk Seri Bung Moktar yang juga Ahli Parlimen Kinabatangan memperoleh 3,035 undi sekaligus memenangi DUN Lamag mengalahkan lima calon lain. Justeru, kakak Shaheizy Sam ini menzahirkan rasa bersyukur atas kemenangan berkenaan di Instagram miliknya.

IKLAN

Setia Ikut Suami Berkempen, Kelibat DS ZIZIE IZETTE Bawa Semua 5 Anak Tarik Perhatian! Setia Ikut Suami Berkempen, Kelibat DS ZIZIE IZETTE Bawa Semua 5 Anak Tarik Perhatian! Setia Ikut Suami Berkempen, Kelibat DS ZIZIE IZETTE Bawa Semua 5 Anak Tarik Perhatian! Setia Ikut Suami Berkempen, Kelibat DS ZIZIE IZETTE Bawa Semua 5 Anak Tarik Perhatian!

Setia Ikut Suami Berkempen, Kelibat DS ZIZIE IZETTE Bawa Semua 5 Anak Tarik Perhatian!

IKLAN

“Syukur alhamdulillah! Semoga pemimpin-pemimpin yang diberikan mandat & kepercayaan oleh rakyat, tunaikanlah janji2 anda seperti yang ada di dalam “AKU JANJI”. Rakyat Sabah bergantung kepada anda untuk membela nasib mereka. Janganlah hancurkan harapan mereka yang tinggi untuk mengubah nasib mereka.

Beringatlah, rakyat adalah kuasa terbesar! Mereka boleh ubah pemimpin pada pilihan raya akan datang jika anda gagal! Masa untuk bekerja keras dan kembalikan kepercayaan yang lebih kepada rakyat Sabah dan Malaysia secara keseluruhannya! Hidup Rakyat!!!”

Lima anak kesayangan pasangan romantis ini ialah Naila Nurjenna, Aaric Zayn Izette, anak kembar iaitu Aadam Zac Izette dan Aaleph Zeke Izette serta puteri bongsu, Aalisa Belle Izette.

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI