Kehebatan jenama Swarovski begitu gah dek gemerlapan dan kerdipan batu permata yang memukau pandangan bakal menyerlahkan keperibadian, memperkuat dan meningkatkan keyakinan diri. Istimewanya, Swarovski telah menyediakan sebuah Crystal Studio demi memberi kemudahan kepada peminat setianya untuk mengadun sendiri aksesori pilihan hati.

IKLAN
Noor Neelofa teruja memilih aksesori di samping berpeluang mix and match barangan kemas kesayangannya, Swarovski.

Umpama berada di suatu dimensi luar biasa sambil meneroka kemilau barangan kemas dan batuan permata saat melangkahkan kaki ke gedung konsep terbaharu Swarovski yang secara rasminya telah dibuka di Malaysia. Lebih teruja apabila Crystal Studio ini merupakan gedung konsep pertama di rantau Asia Tenggara seumpama di Milan, Paris, Shanghai dan Beijing.

Noor Nabila gembira membeli-belah di Swarovski Crystal Studio buat kali pertama seperti berada di gedung Swarovski Milan, Paris, Shanghai dan Beijing.

Sebaik menjejakkan kaki, mata pasti tertumpu dengan Crystal Bar yang menjadi nadi kepada ruang indah ini. Crystal Bar ini diilhamkan demi memberi peluang kepada pelanggan untuk menikmati sendiri pengalaman mencipta stail pilihan hati. Pelanggan akan dibantu oleh jurujual terlatih untuk mix and match aksesori pilihan untuk diri sendiri atau pun insan tersayang.

Bagi merasai sendiri pengalaman berada di Crystal Studio yang eksklusif dan canggih ini, klik di sini.

Swarovski Crystal Studio ini mengusung konsep moden sofistikated dengan membangkitkan elemen kemewahan dan glamor. Rekaan dalaman yang unik ini menjadikan Swarovski Crystal Studio ini berbeza dengan butik lain di Pusat Membeli Belah Mid Valley Megamall, Kuala Lumpur.

Terserlah balutan sentuhan feminin menghiasi rekaan Swarovski Crystal Studio ini lantas menggambarkan selera Chairman of the Executive Board and CEO Consumer Goods Business, Robert Buchbauer, yang ingin menampilkan tema “Innovation, creativity and the customer,“.

Mengaplikasi warna-warna yang sangat lembut dan disuntik dengan elemen ikonik biru Swarovski mampu mencipta momen terindah buat pelanggan dan bagai tidak terasa masa berlalu saat bermain dengan pelbagai rekaan yang telah tercipta.

Berteraskan kreativiti dunia fesyen barangan kemas dalam memartabatkan barangan hiasan wanita, Swarovski juga menawarkan pengalaman berbelanja secara online. Di alam maya pelanggan boleh memilih pelbagai produk aksesori seperti gelang, rantai, cincin dan jam tangan dengan taburan kristal digarap penuh pesona dengan kemudahan pengeposan secara percuma.

Istimewanya, bersempena pembukaan Crystal Studio yang pertama di Asia Tenggara ini, Swarovski menghadiahkan sebuah pemegang kad yang eksklusif dengan pembelian RM700 ke atas sepanjang 14 September 2020 hingga 27 September 2020.

Ingin kenali lebih lanjut tentang keistimewaan Swarovski, sila ikuti di Instagram, Facebook atau layari www.swarovski.com.my