Kini nak dapatkan konten-konten eksklusif Majalah Nona bersama selebriti, tetamu diraja, VVIP, usahawan dan wanita-wanita sukses menjadi lebih mudah dengan adanya aplikasi terbaharu, seeNI.

Nu Ideaktiv, dengan bangganya memperkenalkan seeNI, sebuah aplikasi baru yang direka untuk mengumpulkan pelbagai jenis konten dalam satu lokasi yang mudah diakses.

IKLAN

“Tujuan seeNI dibangunkan adalah untuk memudahkan pengguna mengakses konten-konten lokal yang pelbagai. Kami di seeNI ibaratnya chef yang dah ada semua bahan untuk menghasilkan pelbagai jenis masakan untuk selera setiap lapisan generasi.

Jadi kami gabungkan semuanya untuk menghasilkan sesuatu yang semua orang boleh kongsi dan enjoy bersama-sama.” Ketua Pegawai Eksekutif Nu Ideaktiv, Syamil Fahim Mohamed Fahim

Akses Semua Konten Eksklusif Nona Dalam Satu Aplikasi, seeNI Lubuk Konten Multi-Generasi!

 

seeNI merupakan aplikasi tunggal yang mempunyai pelbagai jenis konten di dalamnya. Konten yang dipilih telah diteliti sesuai dengan selera dan minat para pengguna.

Sama ada anda seorang peminat fesyen, sedang mencari ilmu keibubapaan, seorang peminat sukan, atau sedang mencari pencerahan spiritual, seeNI bersedia dengan sesuatu yang istimewa untuk anda.

Platform seeNI menawarkan pelbagai pilihan konten sesuai selera masing-masing. Artikel bagi mereka yang gemarkan berita dan pandangan dengan maklumat yang mendalam untuk memberi informasi dan hiburan.

Podcast yang membawakan perbincangan tentang topik-topik menarik. Pelbagai jenis video untuk menghibur dan mendidik dan novel dalam talian yang akan membawa anda menjelajah ke alam baru.

Akses Semua Konten Eksklusif Nona Dalam Satu Aplikasi, seeNI Lubuk Konten Multi-Generasi!

IKLAN

 

Konten-konten yang diperolehi di seeNI diperoleh daripada rangkaian 19 penerbit digital terkemuka di bawah payung Nu Ideaktiv. Penerbit-penerbit terkemuka ini menghasilkan konten berkualiti dalam pelbagai bidang. SeeNI pula telah mengumpulkan konten-konten di dalam aplikasinya, menjadikan akses lebih mudah bagi pengguna.

“Kami sangat bersemangat untuk memperkenalkan seeNI sebagai destinasi utama bagi pencinta konten lokal di luar sana. Dengan seeNI, anda boleh menjelajah dunia pengetahuan, hiburan, dan inspirasi, semua dalam satu tempat.”

Mudah sangat nak muat turun seeNI dalam peranti digital anda. Ikuti cara-cara di bawah:

IKLAN

1. Scan QR kod di bawah. Atau download seeNI di Playstore atau Google Store.
2. Pilih tetapan bahasa yang disukai.
3. Pilih kategori yang diminati. Anda boleh memilih seberapa banyak yang anda mahukan.
4. Tahniah, seeNI anda bersedia untuk digunakan! Masa untuk skrol sampai lebam!

Akses Semua Konten Eksklusif Nona Dalam Satu Aplikasi, seeNI Lubuk Konten Multi-Generasi!

Jadi tunggu apa lagi? Semua sudah ada di seeNI. Tunggu download sahaja di link ini (klik untuk download)

Dah download, jangan lupa follow kami di media sosial ya!

Facebook : https://www.facebook.com/seenimy
Instagram : https://www.instagram.com/seenimy_/
X : https://twitter.com/seenimy_
TikTok : https://www.tiktok.com/@seenimy

 

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI