Nama Neelofa sudah tidak perlu diperkenalkan lagi dalam bidang perniagaan. Selain mengusahakan perniagaan berasaskan tudung, minyak wangi, kanta lekap dan beberapa produk lain, Neelofa kini melebarkan lagi empayar perniagaannya melalui kolaborasi bersama Chatime. Neelofa X Chatime Signature outlet bakal dilancarkan pada hujung tahun ini menunjukkan komitmen Neelofa untuk melebarkan lagi sayap perniagannya.

IKLAN

Tahniah NEELOFA, Kini Kembangkan Empayar Perniagaan Ke Bidang F&B Pula!

Uniknya, kafe tersebut bakal menjadi kafe pertama Chatime yang akan menghidangkan bukan sahaja minuman malah makanan dengan estetik yang insta-worthy melalui dekorasi yang diinspirasi melalui kembara Neelofa dari serata dunia.

Lebih istimewa, kerjasama antara Neelofa dan Chatime ini bakal direalisasikan bukan sahaja di Malaysia, malah Singapura dan juga Timur Tengah iaitu di Mekah! Selepas ini, rakyat Malaysia yang menunaikan umrah boleh menikmati keenakan minuman Chatime di Tanah Suci!

“Saya percaya dalam pembesaran dan perubahan untuk perniagaan, kolaborasi dengan Chatime adalah satu langkah terbaik memandangkan Chatime merupakan sebuah jenama yang dipandang tinggi dalam era ini. Untuk terus belajar, maju ke hadapan dan mempelbagaikan pengetahuan dalam bidang perniagaan, saya libatkan diri dengan memberi inspirasi kepada generasi muda agar mengambil langkah besar dan tidak gentar kepada perubahan dalam mengecapi sesuatu yang besar,” ujar Neelofa ketika sidang media.

Tahniah NEELOFA, Kini Kembangkan Empayar Perniagaan Ke Bidang F&B Pula!

Neelofa bersama usahawan Chatime, Aliza Ali dan Widayu Latiff mengumumkan kolaborasi tersebut sempena majlis iftar yang dianjurkan oleh Neelofa dan Chatime Malaysia bertempat di Mutiara Grand Ballroom, Royale Chulan Damansara.

IKLAN

Pada majlis iftar tersebut, kanak-kanak dari Madrasah Tahfiz Al Warisi, Jalan Cameron, Perak dan Rumah Telaga Kasih & Cahaya Kasih Kota Damansara telah berpeluang menikmati juadah iftar istimewa di samping pemberian duit raya oleh Neelofa dan Chatime.

Tahniah NEELOFA, Kini Kembangkan Empayar Perniagaan Ke Bidang F&B Pula!

IKLAN

“Seperti Ramadan sebelum ini, saya akan mengambil kesempatan untuk menyumbang semula kepada masyarakat. Saya berharap kolaborasi bersama Chatime ini akan memberi manfaat kepada mereka yang memerlukan dan mengukir senyuman pada wajah mereka, InsyaAllah,” ujar Neelofa.

Program tersebut turut diserikan dengan pengisian rohani melalui sesi sembang santai, perbincangan terbuka Neelofa bersama Ustaz Tarmizi Abd Rahman, Ameng Spring dan Shamsul Ghau Ghau yang membicangkan topik-topik terkini berkaitan bulan Ramadan.

Tahniah NEELOFA, Kini Kembangkan Empayar Perniagaan Ke Bidang F&B Pula!

Tahniah buat Neelofa di atas kolaborasi perniagaan F&B yang baharu diceburinya itu, Semoga ia terus memberi inspirasi untuk generasi muda maju dalam mencapai impian!

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI