Bagi penggemar makanan Korea dan Cina, jangan lepaskan peluang menikmati aneka sajian enak di cawangan CU seluruh Malaysia. Mengambil inspirasi Tahun Baharu Cina, CU dengan kolaborasi Cef Selebriti, Dato’ Fazley Yaakob memperkenal rangkaian juadah sedia dimakan terkini.

IKLAN

Yang pasti, pilihan sajian di CU kali ini lain daripada yang lain. Hasil kreativiti CU dan Dato’ Fazley Yaakob menerusi Dato’ Fazley Yaakob Creation Series ini sememangnya menambat selera anda.

Menggunakan kepakaran yang ada, Dato’ Fazley menggabungkan makanan kegemaran tempatan Malaysia dengan elemen masakan Korea dan Cina terpilih untuk menghasilkan sajian unik untuk CU.

Tak Perlu Pergi Korea, CU Malaysia Tawar Aneka Juadah Enak Dengan Harga Berbaloi! Tak Perlu Pergi Korea, CU Malaysia Tawar Aneka Juadah Enak Dengan Harga Berbaloi! Tak Perlu Pergi Korea, CU Malaysia Tawar Aneka Juadah Enak Dengan Harga Berbaloi!

Menurut Dr Blake Dang yang juga Pengarah MYCU Retail, “Di CU, kami sentiasa berusaha menyediakan produk berkualiti terbaik dan pengalaman unik buat pengguna dan pembeli.

Kerjasama dengan Dato’ Fazley ini bermula dengan daya inovasi beliau sebagai seorang cef, sejajar dengan nilai teras kami di CU iaitu untuk menyediakan pengalaman segar dan menyeronokkan buat pelanggan.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Majalah Nona (@majalahnona)

IKLAN

Tak Perlu Pergi Korea, CU Malaysia Tawar Aneka Juadah Enak Dengan Harga Berbaloi! Tak Perlu Pergi Korea, CU Malaysia Tawar Aneka Juadah Enak Dengan Harga Berbaloi!

Melalui juadah Dato’ Fazley Yaakob Creation Series, pelanggan mempunyai lima pilihan juadah premium iaitu Sandwic Daging Carik Lemak Cili Api Telur Mayonis, Roti Bandung Strawberi, Laksa Negeri Sembilan, Gimbap Nasi Lemak Sambal Oren dan Nasi Goreng Yuan Yang bersama Ayam Rumpai Laut Berkuah.

IKLAN

Kunjungi cawangan CU berdekatan dan nikmati keenakan hidangan fusion tersebut!

 

 

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI