Seiring dengan era digital masakini, segala peralatan peranti juga dilihat semakin canggih dengan kemudahan teknologi serta kepakaran yang sangat hebat. Revolusinya sangat pantas sekaligus menjadi satu keperluan dalam gaya hidup masyarakat hari ini.

Lebih-lebih lagi bagi mereka yang mengamalkan gaya hidup moden dan pantas pastinya tak pernah lekang dengan gajet seperti telefon pintar. Bukan sekadar CEO malah usahawan, golongan berpendapatan tinggi, berkerjaya profesional, pencinta seni fotografi serta mereka yang mahu memiliki telefon pintar dengan teknologi terbaik.

IKLAN

Kesimpulannya, teknologi ini memudahkan kerjaya dan segala urusan yang kita lakukan. Maka, manfaatkan terknologi tersebut dengan sebaiknya.

HUAWEI Mate40 Pro adalah rekaan terkini paling ‘berkuasa’ dalam sejarah HUAWEI. Diperincikan dengan ciri-ciri revolusi yang berinovasi mengagumkan sama ada dari segi fotografi, ciri-ciri berkaitan kerjaya mahupun jenis fungsi yang anda harapkan dalam kehidupan moden. Menariknya lagi, HUAWEI Mate40 Pro baru-baru ini dinobatkan sebagai ‘Telefon Pintar Serba Boleh 2020’. Wow hebatnya!

Telefon Pintar Serba Boleh HUAWEI Mate40 Pro. Teman Setia Kehidupan & Kecergasan AndaJom kita terokai sejauh mana kehebatan HUAWEI Mate40 Pro yang membolehkan anda maju selangkah termasuklah dalam rutin kecergasan berbanding jenama-jenama lain di pasaran.

Memudahkan Aktiviti Trekking
Memandangkan perjalanan trekking adalah panjang, mampukah bateri telefon anda bertahan pada kadar 20%? Ditambah pula dengan keadaan telefon anda yang tidak berkapasiti penuh maka inilah masanya untuk mendapatkan gear trekking terbaik!

HUAWEI Supercharged Wired 66W memudahkan anda walau hanya sekadar duduk sambil menikmati secawan kopi panas. Mengecas sambil duduk bersantai sudah cukup untuk memastikan telefon pintar anda kekal berfungsi sepanjang hari.

Telefon Pintar Serba Boleh HUAWEI Mate40 Pro. Teman Setia Kehidupan & Kecergasan AndaKetika trekking anda juga bebas untuk merakam setiap detik perjalanan sehingga sampai ke puncak dengan pelbagai gaya pose yang menarik. Dengan mod Sport Anti Shake Shooting pada HUAWEI Mate40 Pro anda boleh menangkap pelbagai gambar yang indah-indah. Selain itu, anda juga boleh menggunakan Petal Maps bagi memudahkan segala pencarian termasuk navigasi peta.

Memudahkan Aktiviti Senaman
Dengan inovasi terkini AI Smart Gesture yang diintegrasikan kepada HUAWEI Mate40 Pro, anda boleh unlock dengan interaksi tanpa sentuhan. Cukup sekadar mengimbaskan tangan ke kiri dan ke kanan, atau ke atas dan ke bawah bagi melihat koleksi foto termasuk mengambil screenshot rekod kesihatan anda tanpa perlu menyentuh skrin dengan tangan berpeluh.

Hanya perlu sambungkannya dengan WATCH GT2 PRO dan gunakan aplikasi HUAWEI Health bagi mengesan rekod latihan anda.

Telefon Pintar Serba Boleh HUAWEI Mate40 Pro. Teman Setia Kehidupan & Kecergasan AndaMerakam Video Senaman
Kadangkala pentingnya untuk kita melihat progres serta hasil latihan yang dilakukan. Rakam video latihan anda dengan mudah menerusi HUAWEI Mate40 Pro seterusnya kongsikan bersama rakan. Anda juga boleh membandingkan rekod terkini dengan rekod terdahulu bagi mendapatkan hasil yang lebih baik.

Dengan lensa ultra-wide angle anda boleh merakam video dan gambar sudut lebar dari kamera arah hadapan mahupun belakang. Rakam video berkualiti tinggi dengan Steady Shot. Penggunaan Story Creator memberi efek sinematik yang sebenar.

Bimbang jika anda terlepas pandang dengan pesanan mesej penting ketika bersenam? Pasangkan saja WATCH GT2 PRO dengan HUAWEI Mate40 Pro, mudah bukan?

Merakam Pelan Kecergasan Anda
Dengan Multi Screen yang dinaik taraf termasuk sokongan 3 aplikasi untuk dibuka serentak, anda kini boleh merancang senaman harian dan melihat progresnya dengan mudah. Anda boleh membandingkan tahap dari Blogilates, Yoga with Adriene, Pamela Reif atau sebarang video kegemaran anda.

Juga, anda boleh membuka aplikasi fitness tracking, video kecergasan YouTube dan Whatsapp dalam masa serentak bagi mendapatkan tahap kecergasan anda dan pada masa sama masih kekal berhubung dengan rakan-rakan. Catat informasi anda di HUAWEI Mate40 Pro. Kemudian seret dan simpan segala nota anda di HUAWEI Cloud yang akan memudahkan anda mengaksesnya di telefon pintar atau komputer riba.

Telefon Pintar Serba Boleh HUAWEI Mate40 Pro. Teman Setia Kehidupan & Kecergasan AndaHMS
HMS meningkat dengan pesat sepanjang tahun lalu dan telah membantu meningkatkan kehidupan pengguna melalui aplikasi pintar. Apa jua yang dimiliki oleh Google, HUAWEI juga memilikinya. Dalam situasi tertentu, HUAWEI dapat melakukan yang lebih baik dengan menawarkan pengalaman dan ganjaran lebih bagus kepada pengguna.

HUAWEI melancarkan perkhidmatan pembayaran mudah alih baharu, HUAWEI Pay. Pengguna kini boleh melakukan transaksi yang selamat dan terjamin dengan satu klik di telefon pintar HUAWEI. Anda hanya perlu memasukkan nombor kad kredit ICBC Union Pay, kad kredit dari bank utama, kad prabayar dan e-wallet. Ia akan tersedia di HUAWEI Pay.

IKLAN

Selain HUAWEI AppGallery dan HUAWEI Pay terdapat juga aplikasi baharu seperti Petal Maps dan HUAWEI Docs! Bagi pengguna Mate 40 Pro, mereka akan mendapat Penstoran Mudah Alih (Mobile Cloud Storage) HUAWEI 50GB percuma selama 12 bulan, akses VIP Video HUAWEI selama 3 bulan, baucar RM40 untuk HUAWEI Books dan banyak lagi.

Telefon Pintar Serba Boleh HUAWEI Mate40 Pro. Teman Setia Kehidupan & Kecergasan AndaHUAWEI Mate40 Pro, telefon pintar serba boleh ditawarkan pada harga RM4,299 dengan FREEBIES bernilai sehingga RM3,300 termasuk HUAWEI Sound X bernilai RM1,299 (terhad kepada 1,000 unit terawal sahaja), Astro, Godiva, Puma, Touch and Go serta banyak lagi tawaran freebies. HUAWEI Mate Pro boleh didapati di laman web rasmi HUAWEI-shop.HUAWEI.com/my, dan telekomunikasi terpilih.

Pemegang kad Hong Leong Bank boleh membeli melalui EPP untuk menikmati faedah 0% dengan pembayaran minimum RM500 bagi pelan ansuran 6 bulan dan RM1,000 bagi pelan ansuran 1 tahun. Untuk maklumat lanjut klik https://bit.ly/3gIVCTa

Juga, anda boleh layari Lazada di https://c.lazada.com.my/t/c.YUAjFL?intent=false&fallback=true&url=https%3A%2F%2Fwww.lazada.com.my%2Fshop%2Fhuawei-flagship-store%2F%3F

Selain itu, lihat juga produk baharu di https://shop.huawei.com/my/new-arrivals-december-2020.html?utm_medium=pr&utm_source=massmedia&utm_campaign=NewArrivalDec2020

Langkah-langkah untuk menebus HUAWEI Sound X baharu:

IKLAN
  1. Beli satu (1) unit HUAWEI Mate40 Pro dari kedai jenama HUAWEI, stor pengendali HUAWEI atau kedai atas talian HUAWEI (https://shop.HUAWEI.com/my) di Malaysia;
  2. Muat turun aplikasi mudah alih HUAWEI Member Center dari HUAWEI AppGallery ke HUAWEI Mate40 Pro yang dibeli;
  3. Lengkapkan borang pendaftaran di halaman Kempen di huawei Member Center bersama butiran yang diperlukan dalam tempoh 18 Disember 2020 dan 20 Disember 2020.

Seribu (1,000) peserta pertama yang menyelesaikan semua langkah yang dinyatakan di atas bakal memenangi satu (1) unit HUAWEI Sound X bernilai RM1,299. Selain HUAWEI Sound X, pengguna juga dapat menikmati ganjaran lain di HUAWEI Member Center.

Ekosistem HUAWEI
Selain HUAWEI Mate40 Pro, HUAWEI turut menawarkan siri produk hebat yang lain seperti HUAWEI Y7a, HUAWEI x Gentle Monster Eyewear II, HUAWEI Freebuds Pro, HUAWEI WATCH GT2 Pro, HUAWEI MateBook 14 dan HUAWEI MatePad T10s.

Dapatkan maklumat lengkap tentang produk HUAWEI di sini:

HUAWEI juga kini sedang rancak menjalankan kempen tahunan ‘Better Together’. Mulai sekarang sehingga 3 Januari 2021 pelanggan HUAWEI yang bertuah berpeluang memenangi hadiah bernilai sehingga RM300,000. Seorang pemenang bertuah berpeluang membawa pulang Proton X50 atau Proton X70 baharu!

Telefon Pintar Serba Boleh HUAWEI Mate40 Pro. Teman Setia Kehidupan & Kecergasan Anda

Pelan ansuran HUAWEI ‘Better Together’ serendah RM4.65 / hari dan anda boleh memilih pakej berdasarkan personaliti ATAU melakukan penyesuaian sendiri. Dapatkan maklumat lebih lanjut dari pautan di bawah:

https://huaweitogether2020.3ex.com.my/

Jom kita lihat 7 sebab mengapa HUAWEI Y7a adalah telefon pintar paling berharga untuk dibeli sepanjang HUAWEI Better Together.

 


Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI