Setiap wanita pasti mementingkan keselesaan saat memilih celana untuk disarung setiap hari. Celana yang diperbuat dari material terbaik bakal memberikan keselesaan tiada tara buat si pemakai. Selain itu, celana yang trendy dengan rekaan terkini akan membuatkan penampilan wanita lebih anggun dan menawan.

IKLAN

Untuk tahun 2018, pelbagai rekaan celana terdapat di pasaran. Jom Nona longsikan 5 stail celana yang harus wanita ada bagi menonjolkan penampilan yang memukau.

(1) ESTETIK WIDE-LENGTH

Trend celana wide-length masih lagi menjadi pilihan utama kala bergaya! Bukan sahaja tampak selesa malah anda akan kelihatan lebih tinggi dan langsing.

(2) CELANA PATSY

Ilham sporty dan bersahaja yang digayakan oleh ikon fesyen, Rihanna bakal menjadi trend 2018. Rekaan berjalur lurus ala track suit dalam duo rona berbeza adalah trademark utama.

(3) DENIM ROSAK

IKLAN

Pilihan celana denim juga paling penting kerana ia mudah disuaipadan bersama persalinan yang polos. Rekaan denim rosak antara pilihan utama penggemar fesyen masa kini.

(4) PYJAMAS MOOD

IKLAN

Apa kata beranikan diri untuk tampil bergaya dalam persalinan kamar anda! Yang penting ada aksesori tambahan agar gaya tampak lebih chic!

(5) EXPOSED ZIPPER

Rekaan perincian zip besar di hadapan potongan seluar kasual kian menjadi kegilaan masa kini. Ia seperti simbolik statement bagi gaya seluar kasual ini.