SYAHRINI

Gaya hidup selebriti Indonesia ini memang ibarat kehidupan seorang puteri diraja. Apa tidaknya selain mengenakan persalinan dan aksesori jenama mewah dari hujung rambut ke hujung kaki, Syahrini juga dilihat kerap menaiki jet peribadi untuk bercuti ke luar negara!

IKLAN

Bukan calang-calang tempat pelancongan pula tu, kebanyakan destinasi percutian Syahrini adalah mahal dan eksklusif. Malah ada ketika juga dia dilihat menggunakan khidmat limosin mewah tatkala melawat ke negara asing. Misalnya pada awal Januari lalu, Syahrini berkongsi foto percutiannya di Los Angeles sambil menaiki kereta Rolls-Royce!

Bercuti Naik Jet Peribadi & Pakai Jenama Mewah Hujung Rambut Ke Kaki, Mewahnya Gaya Hidup SYAHRINI! Bercuti Naik Jet Peribadi & Pakai Jenama Mewah Hujung Rambut Ke Kaki, Mewahnya Gaya Hidup SYAHRINI!

Bercuti Naik Jet Peribadi & Pakai Jenama Mewah Hujung Rambut Ke Kaki, Mewahnya Gaya Hidup SYAHRINI! Bercuti Naik Jet Peribadi & Pakai Jenama Mewah Hujung Rambut Ke Kaki, Mewahnya Gaya Hidup SYAHRINI! Bercuti Naik Jet Peribadi & Pakai Jenama Mewah Hujung Rambut Ke Kaki, Mewahnya Gaya Hidup SYAHRINI!

Bercuti Naik Jet Peribadi & Pakai Jenama Mewah Hujung Rambut Ke Kaki, Mewahnya Gaya Hidup SYAHRINI! Bercuti Naik Jet Peribadi & Pakai Jenama Mewah Hujung Rambut Ke Kaki, Mewahnya Gaya Hidup SYAHRINI! Bercuti Naik Jet Peribadi & Pakai Jenama Mewah Hujung Rambut Ke Kaki, Mewahnya Gaya Hidup SYAHRINI! Bercuti Naik Jet Peribadi & Pakai Jenama Mewah Hujung Rambut Ke Kaki, Mewahnya Gaya Hidup SYAHRINI!

Mengintai laman Instagram penyanyi yang mempunyai hampir 40 juta pengikut ini, antara negara yang menjadi pilihan Syahrini termasuk Jepun, Amerika Syarikat, United Kingdom, Itali, New Zealand dan Australia. Ketika berbulan madu tahun lepas, Syahrini dan suami memilih Bora-Bora French Polynesia sebagai lokasi eksklusif mereka.

Gaya hidup mewah figura popular ini tidak hanya dapat dilihat sewaktu melancong bahkan pada sambutan ulang tahun kelahiran Syahrini yang ke-38 pada 1 Ogos lalu, dia turut diraikan penuh meriah.

Bercuti Naik Jet Peribadi & Pakai Jenama Mewah Hujung Rambut Ke Kaki, Mewahnya Gaya Hidup SYAHRINI! Bercuti Naik Jet Peribadi & Pakai Jenama Mewah Hujung Rambut Ke Kaki, Mewahnya Gaya Hidup SYAHRINI! Bercuti Naik Jet Peribadi & Pakai Jenama Mewah Hujung Rambut Ke Kaki, Mewahnya Gaya Hidup SYAHRINI! Bercuti Naik Jet Peribadi & Pakai Jenama Mewah Hujung Rambut Ke Kaki, Mewahnya Gaya Hidup SYAHRINI! Bercuti Naik Jet Peribadi & Pakai Jenama Mewah Hujung Rambut Ke Kaki, Mewahnya Gaya Hidup SYAHRINI!

https://www.instagram.com/p/CDWRiQ7BS2t/

IKLAN

Walau hanya menyambutnya di rumah tapi majlis hari lahir Syahrini dihias indah dengan ratusan belon dan bunga-bungaan segar. Lebih istimewa, Syahrini turut menerima berkotak-kotak hadiah dari jenama antarabangsa seperti Dior, Hermes dan Louis Vuitton! Kek hari lahir pun bukan sebiji, ada lebih 10 kek pelbagai jenis dan perisa. Untung empunya badan.

Kehidupan mewah Syahrini menarik perhatian ramai saat dia melangsungkan perkahwinan dengan seorang usahawan kacak, Reino Barack pada 27 Februari tahun lalu. Ini kerana selain bernikah di Tokyo, Jepun… gaun perkahwinan Syahrini juga menjadi bualan ramai.

Bercuti Naik Jet Peribadi & Pakai Jenama Mewah Hujung Rambut Ke Kaki, Mewahnya Gaya Hidup SYAHRINI! Bercuti Naik Jet Peribadi & Pakai Jenama Mewah Hujung Rambut Ke Kaki, Mewahnya Gaya Hidup SYAHRINI!

IKLAN

Mengadakan resepsi persandingan di Four Season Hotel Jakarta, persalinan yang digayakan Syahrini pada malam tersebut adalah ilham pereka ternama Indonesia, Sebastian Gunawan yang pernah menghasilkan busana selebriti antarabangsa, Halle Berry.

Memetik laporan media Indonesia, Sebastian Gunawan atau lebih mesra disapa Seba berkata dia menyiapkan gaun perkahwinan eksklusif ala puteri diraja yang tersarung indah di tubuh Syahrini dalam masa hanya empat hari.

Bercuti Naik Jet Peribadi & Pakai Jenama Mewah Hujung Rambut Ke Kaki, Mewahnya Gaya Hidup SYAHRINI! Bercuti Naik Jet Peribadi & Pakai Jenama Mewah Hujung Rambut Ke Kaki, Mewahnya Gaya Hidup SYAHRINI! Bercuti Naik Jet Peribadi & Pakai Jenama Mewah Hujung Rambut Ke Kaki, Mewahnya Gaya Hidup SYAHRINI! Bercuti Naik Jet Peribadi & Pakai Jenama Mewah Hujung Rambut Ke Kaki, Mewahnya Gaya Hidup SYAHRINI! Bercuti Naik Jet Peribadi & Pakai Jenama Mewah Hujung Rambut Ke Kaki, Mewahnya Gaya Hidup SYAHRINI! Bercuti Naik Jet Peribadi & Pakai Jenama Mewah Hujung Rambut Ke Kaki, Mewahnya Gaya Hidup SYAHRINI! Bercuti Naik Jet Peribadi & Pakai Jenama Mewah Hujung Rambut Ke Kaki, Mewahnya Gaya Hidup SYAHRINI! Bercuti Naik Jet Peribadi & Pakai Jenama Mewah Hujung Rambut Ke Kaki, Mewahnya Gaya Hidup SYAHRINI!

Khabarnya, segala kemewahan yang dinikmati Syahrini hari ini adalah hasil kerja keras dirinya sebagai seorang penyanyi dan juga usahawan. Malah, sebelum bergelar anak seni dia sudah terlibat dalam perusahaan milik bapanya dalam bidang hartanah. Apatah lagi sejak berkahwin dengan Reino yang juga usahawan berjaya dalam bidang food and beverages (F&B) pastinya pasangan ini mampu menjalani gaya hidup mewah seperti yang dinikmati sekarang.

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI