RAFFI AHMAD & NAGITA SLAVINA

Untung Nagita Slavina dikurniakan suami penyayang dan pemurah seperti Raffi Ahmad. Walau isteri sudah ada simpanan sendiri tapi demi tanggungjawab Raffi Ahmad tetap akan sediakan sejumlah duit belanja untuk keperluan isteri tercinta. Jumlah duit belanja yang diberi pula bukan sedikit. Khabarnya cecah 200 juta Rupiah atau lebih RM58,000 sebulan!

Pendedahan tersebut dibuat jutawan Indonesia ini sendiri ketika terlibat dalam sebuah program temu bual. Menerusi program itu, pengacara dan pelakon popular ini mendedahkan dia memberi nafkah duit belanja sebanyak 200 juta Rupiah kepada isteri, Nagita Slavina setiap bulan.

IKLAN

Beri Duit Belanja RM58 Ribu Sebulan, RAFFI AHMAD Tak Lokek Kongsi Rezeki Dengan Isteri! Beri Duit Belanja RM58 Ribu Sebulan, RAFFI AHMAD Tak Lokek Kongsi Rezeki Dengan Isteri! Beri Duit Belanja RM58 Ribu Sebulan, RAFFI AHMAD Tak Lokek Kongsi Rezeki Dengan Isteri!

Memetik laporan portal Liputan 6, Raffi yang juga YouTuber terkenal Indonesia turut membenarkan isterinya yang sedang hamil anak kedua untuk mengurus bayaran yang diterima daripada YouTube.

“Saya beri duit belanja dekat Nagita dalam 50 juta Rupiah, tiga kad kredit yang setiap kad itu ada 50 juta Rupiah juga. Jadi keseluruhan 200 juta rupiah la.

Nagita juga yang kendali duit yang saya terima daripada YouTube. Selalunya, kalau saya beli apa-apa. Saya pakai duit sendiri,” ujar Raffi.

Beri Duit Belanja RM58 Ribu Sebulan, RAFFI AHMAD Tak Lokek Kongsi Rezeki Dengan Isteri! Beri Duit Belanja RM58 Ribu Sebulan, RAFFI AHMAD Tak Lokek Kongsi Rezeki Dengan Isteri! Beri Duit Belanja RM58 Ribu Sebulan, RAFFI AHMAD Tak Lokek Kongsi Rezeki Dengan Isteri!Beri Duit Belanja RM58 Ribu Sebulan, RAFFI AHMAD Tak Lokek Kongsi Rezeki Dengan Isteri!

Beri Duit Belanja RM58 Ribu Sebulan, RAFFI AHMAD Tak Lokek Kongsi Rezeki Dengan Isteri!

Meskipun pasangan suami isteri ini hidup glamor dan mewah tapi Nagita nyata bukan isteri yang boros. Bahkan dia cukup menjaga kewangan suami dengan sebaik mungkin. Hal ini diakui Raffi sendiri yang kagum dengan sikap tidak boros suri hatinya.

“Tapi Nagita itu hebatnya tidak pernah guna duit belanja sampai habis, pakai duit sendiri. Misalnya kalau ada kad kredit, dia pakai kalau perlu saja.”

IKLAN

Beri Duit Belanja RM58 Ribu Sebulan, RAFFI AHMAD Tak Lokek Kongsi Rezeki Dengan Isteri! Beri Duit Belanja RM58 Ribu Sebulan, RAFFI AHMAD Tak Lokek Kongsi Rezeki Dengan Isteri!

Beri Duit Belanja RM58 Ribu Sebulan, RAFFI AHMAD Tak Lokek Kongsi Rezeki Dengan Isteri!

Beri Duit Belanja RM58 Ribu Sebulan, RAFFI AHMAD Tak Lokek Kongsi Rezeki Dengan Isteri!

IKLAN

April lalu, Raffi menerima perkhabaran gembira apabila isterinya hamil anak kedua selepas enam tahun menunggu. Pasangan romantis ini mendirikan rumah tangga pada tahun 2014 dan dikurniakan seorang anak lelaki Bernama Rafathar Malik Ahmad yang kini berusia 6 tahun.

Kekayaan Raffi Ahmad nyata bukan perkara baharu bagi peminat di sana. Selebriti kelahiran Bandung, Indonesia ini mempunyai banyak rangkaian perniagaan sendiri antaranya makanan, minuman, jenama pakaian, syarikat produksi dan sebagainya. Itu tidak termasuk bayaran sebagai pelakon, hos dan duta.

Beri Duit Belanja RM58 Ribu Sebulan, RAFFI AHMAD Tak Lokek Kongsi Rezeki Dengan Isteri! Beri Duit Belanja RM58 Ribu Sebulan, RAFFI AHMAD Tak Lokek Kongsi Rezeki Dengan Isteri!Raffi Ahmad juga pernah dinobat sebagai salah seorang artis terkaya Indonesia pada tahun 2019. Kekayaan yang dimiliki Raffi termasuk beberapa kediaman mewah, apartment, koleksi kereta sport mewah dan perusahaan lain.

 

Kredit foto: Instagram Raffi Ahmad

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI