Jamu Selera Di Musim Cuti Sekolah!

Esok merupakan hari terakhir sesi persekolahan untuk tahun 2019. Pasti anak-anak amat menantikaan saat bermulanya cuti persekolahan kali ini kerana ibubapa pasti akan meluangkan masa bersama anak-anak bercuti dan sebagainya. Selain sibuk mencari destinasi atau lokasi untuk bercuti, soal menjamu selera juga pastinya termasuk di dalam jadual sepanjang musim cuti persekolahan ini.

IKLAN
Bila Cuti Sekolah Tiba, Bawa Anak ke THE MANHATTAN FISH MARKET Untuk Cuba Menu Baharu!  

Pengendali restoran makanan laut The Manhattan FISH MARKET (MFM) baru-baru ini mengumumkan rancangan untuk memberi nafas baharu kepada 27 cawangan korporatnya di seluruh Malaysia!. Ia bermula di cawangan Wangsa Walk, Kuala Lumpur. Pengubahsuaian penuh cawangan keempat ini merupakan sebahagian daripada usaha menampilkan wajah dan sentuhan serba baharu dengan ruang dalam lebih cerah dan ceria mencerminkan gaya hidup yang menyeronokkan untuk menggalakkan para pengunjung restoran untuk bersantai dan menjamu selera bersama-sama. Suasana ini dilengkapi pula dengan menu baharu yang menawarkan pelbagai cita rasa menarik.

MFM telah menghasilkan menu inovatif baharu yang menjanjikan sesuatu untuk setiap pelanggan, seperti mereka yang inginkan pilihan makan sihat, sajian ringan dan menu kanak-kanak, fish and hand cut chips di atas kertas kalis gris bagi pelanggan yang ingin menikmati juadah dengan tangan dan sos buatan tersendiri untuk mereka yang suka mencuba sesuatu yang baharu.

Pengalaman menjamu selera di MFM jua memberi tumpuan kepada pelanggan muda, yang suka mengembara dan celik digital. Mereka berani dan sedia untuk menikmati sesuatu yang baharu dan kami berusaha mewujudkan pengalaman menjamu selera baharu kerana ingin membawakan sajian yang menyeronokkan dan unik kepada pengunjung restoran. MFM memberi nafas baharu kepada jenamanya bagi pelanggan sedia ada dan mencetus daya tarikan yang akan menarik minat pelanggan baharu.MFM memperkenalkan sajian baharu dalam menu, termasuk kentang goreng hand cut dan enam pilihan baru sos tartar seperti garlic herb, curry tartar, spicy grapefruit tartar, lime tartar, BBQ tartar and spicy tartar untuk memenuhi cita rasa semua.

IKLAN
Bila Cuti Sekolah Tiba, Bawa Anak ke THE MANHATTAN FISH MARKET Untuk Cuba Menu Baharu!  

Satu lagi usaha untuk menyerlahkan kepakarannya dalam makanan laut ialah pilihan yang diberikan kepada para pelanggan untuk menentukan makanan laut mereka dimasak dengan lima kaedah memasak berbeza, iaitu digoreng, direneh, digril, dibakar atau dipanggang api. Sajian utama Fish ‘N Chips akan dihidangkan di atas kertas kalis gris, membawakan pengalaman baharu dan menyeronokkan untuk menikmati juadah. Sebagai pakar makanan laut, inovasi bukanlah sesuatu yang asing bagi jenama ini. Baru-baru ini, MFM menambah sentuhan menarik kepada adunan tepung fish and chips tradisional dengan memperkenalkan perisa baharu seperti adunan tepung bersalut krim kraker, cookie dan Mamee.
Bila Cuti Sekolah Tiba, Bawa Anak ke THE MANHATTAN FISH MARKET Untuk Cuba Menu Baharu!  

IKLAN

Cawangan yang telah diubah suai sepenuhnya terletak di Wangsa Walk, Mid Valley, Sunway Pyramid dan Setia City Mall manakala cawangan korporat lain telah menjalani pengubahsuaian kecil. Kesemua 27 cawangan korporat kini menyediakan stesen tartar layan diri untuk pelanggan mendapatkan sos tartar, kertas kalis gris, sudu garpu dan sarung tangan. Selamat mencuba!

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI