Buat para pencinta jenama fesyen terkenal yang diilhamkan dari California, Pull&Bear milik Inditex Group kini melebarkan lagi sayapnya ke Kuala Lumpur dengan pembukaan kedai keempatnya di Sunway Pyramid.

IKLAN

Inditex Group juga merupakan pemilik kepada jenama-jenama antarabangsa tersohor iaitu Zara, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home serta Uterqüe. Berkeluasan sekitar 540 kaki persegi, Pull&Bear Sunway Pyramid menampilkan koleksi-koleksi pakaian serta aksesori terkini untuk wanita dan juga lelaki di bahagian aras yang sama.

Buat Pencinta Fesyen Jenama California, PULL&BEAR Sunway Pyramid Adalah Tempatnya!

MENGENAI PULL&BEAR

Pull&Bear diasaskan pada sekitar tahun 1991 yang menjadi pelengkap kepada gaya terkini golongan muda yang komited kepada persekitaran mereka agar tidak terlihat stereotype seterusnya hidup bermasyarakat.

Bagi golongan muda, Pull&Bear mengambil trend antarabangsa terkini seterusnya menggabungkannya dengan pengaruh street style serta kelab fesyen. Selain itu, Pull&Bear turut mentafsirkannya semula dalam gaya yang unik, mengubahnya agar menjadi selesa serta mudah dipakai.

Pull&Bear telah berkembang seiring bersama para pelanggannya di samping sentiasa mengikut trend semasa  bersama kecanggihan teknologi baharu dan trend muzikal atau artistik terkini.

Buat Pencinta Fesyen Jenama California, PULL&BEAR Sunway Pyramid Adalah Tempatnya! Buat Pencinta Fesyen Jenama California, PULL&BEAR Sunway Pyramid Adalah Tempatnya!

Ianya menjadi refleksi bukan hanya kepada reka bentuk bahkan juga di kedai-kedainya. Pull&Bear kini mengendalikan rangkaian lebih 970 kedai fizikal di seluruh dunia termasuklah pasaran secara online.

IKLAN

KONSEP

Imej yang ditonjolkan di Pull&Bear Sunway Pyramid merupakan evolusi jenama konsep California di samping memelihara beberapa ciri-cirinya termasuk panel paparan LED besar. Imej terbaharu bagi Pull&Bear Sunway Pyramid ialah ianya mempunyai pencahayaan yang hebat di samping palet warna yang lebih lembut serta dekorasi ringkas sekali gus telah menjadikan setiap koleksi menjadi tumpuan utama.

Tekstur Mediterranean tradisional seperti exposed brick, thermal clay dan set blok konkrit dalam reka bentuk piramid telah dibawa masuk untuk menambahkan kehangatan ke ruang kedai. Paparan ini turut menyerlahkan finishing yang bercirikan pine wood, semula jadi serta berwarna.

IKLAN

Ruang kedai juga turut mempunyai tiang dengan kain backlit yang menambahkan lagi rasa keterbukaan di samping jubin lantai marmar putih dengan butiran hitam dan kuning,  dan parquet floors yang menggabungkan pelbagai jenis kayu.

Buat Pencinta Fesyen Jenama California, PULL&BEAR Sunway Pyramid Adalah Tempatnya!

Seterusnya ialah rangka logam dengan cermin dan pencahayaan yang secukupnya  melengkapkan dekorasi menarik yang dimiliki oleh Pull&Bear Sunway Pyramid. Pencahayaan yang tidak secara langsung sedikit sebanyak memberikan kesan suram dan hangat.

Sementara lampu sorot secara langsung memberi tumpuan kepada item paling penting yang terdapat di Pull&Bear Sunway Pyramid ini.

Pull&Bear boleh dikunjungi di Sunway Pyramid, Pavilion Kuala Lumpur, Bandar Utama serta MyTown Taman Maluri Kuala Lumpur.

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI