Penelope Cruz merupakan seorang pelakon dan juga pemenang Anugerah Oscar serta terkenal sebagai ikon glamor Hollywood yang mempunyai karisma tersendiri dalam bidang lakonan.

Gaya Versatil PENÉLOPE CRUZ Jadi Inspirasi  Jenama Itali Lantik Sebagai Duta

IKLAN

Aktress tersebut  merupakan seorang pelakon berkebolehan dan versatile sering diraikan oleh pengkritik dan penonton sebagai sumber inspirasi kepada pengarah filem yang disegani.

Pelbagai watak yang berkarisma dan elegan, Penelope Cruz kini menjadi wajah kepada kempen pengiklanan global untuk jenama GEOX dan terbahagi kepada dua fasa. Fasa pertama sejajar dengan pelancaran koleksi wanita untuk musim Luruh/Sejuk 23/24 dan fasa kedua didedikasikan khas untuk koleksi musim Bunga/Panas 2024.

Gaya Versatil PENÉLOPE CRUZ Jadi Inspirasi  Jenama Itali Lantik Sebagai Duta

Menurut Pengasas dan Pengerusi GEOX, Mario Moretti Polegato, jenama Itali tersebut sungguh teruja menantikan babak baharu yang menarik ini, mengiktiraf Penelope Cruz sebagai duta yang ideal untuk menyampaikan falsafah utama jenama GEOX.

“Syarikat kami telah mengalami pertumbuhan besar sejak beberapa tahun kebelakangan ini dan kami sangat teruja kerana Penélope Cruz menjadi duta GEOX yang pertama. Beliau akan membawa jenama GEOX ke persada antarabangsa kerana dirinya mempunyai evolusi stail yang mengaburkan kecantikan, kesejahteraan dan keselesaan – satu falsafah kemenangan yang sentiasa menyokong rekaan kami,” kata Mario Moretti Polegato, Pengasas dan Pengerusi GEOX.

Gaya Versatil PENÉLOPE CRUZ Jadi Inspirasi  Jenama Itali Lantik Sebagai Duta

Kerjasama strategik bersama Penelope Cruz adalah bersesuaian dengan imej beliau yang berkredibiliti dan profesional adalah penting kepada strategi pemasaran berterusan jenama Geox. Beliau dipenuhi kualiti seperti profesionalisma, kesederhanaan, kekuatan, keanggunan dan perwatakan—merupakan nilai yang sejajar dengan semangat dan aspirasi jenama GEOX.

Kerjasama ini menjanjikan pulangan nilai yang besar kepada usaha penjenamaan komunikasi global, kerana ia bakal melakar perjalanan yang menarik ke arah masa depan yang lebih cerah.

IKLAN

“Perlantikan Penelope Cruz dengan imej yang berkreadibiliti mampu membawa nilai yang besar kepada komunikasi kami. Kualiti yang ada pada Penelope seperti Penelope melambangkan Wanita profesional, sederhana, kuat, anggun dan perwatakan yang lengkap menjadi nilai yang kami percaya dan ingin sampaikan”, ujar Livio Libralesso, Ketua Pegawai Eksekutif GEOX.

Penélope Cruz dan kakaknya, Mónica Cruz, seorang ballerina dan pelakon yang berbakat, bersama-sama mencipta satu koleksi kapsul menawan yang dijadualkan keluar pada musim Bunga-Panas 2024. Koleksi eksklusif ini direka dengan bijak untuk memenuhi keperluan wanita moden yang mendambakan gabungan praktikal dan imaginasi, menggabungkan keanggunan dengan keselesaan bersama.

“Lebih dari dua (2) dekad, saya dan Monica telah menceburi pelbagai kolaborasi dalam dunia fesyen. Minat kami pada fesyen dan kegembiraan bekerja bersama telah mendorong kami untuk memulakannya kerjasama ini sekali lagi,” kata Penelope.

“Untuk projek ini, kami mendapat inspirasi daripada falsafah jenama GEOX, yang memerlukan bahan dan teknologi yang terbaik, tanpa sambil mengekalkan aura yang bergaya.”

IKLAN

Gaya Versatil PENÉLOPE CRUZ Jadi Inspirasi  Jenama Itali Lantik Sebagai Duta

Visi yang dikongsi bersama berfungsi sebagai asas sebuah konsep yang mengetengahkan  busana yg utuh, yang meraikan unsur seni reka Geox dan komitmen terhadap keberadaan sedia ada. Dengan menggunakan sifat unik jenama GEOX, adik-beradik Cruz ini telah memperkenalkan pelbagai cadangan yang menarik, bersedia untuk menghiasi almari pakaian individu yang bergaya.

GEOX by Penélope and Mónica Cruz mempamerkan palet yang rancak, membangkitkan semangat Mediterranean dan kehidupan. Warna jingga, merah dan merah jambu menaikkan warna “technicolor” tali kasut, menghiasi kasut “Mocassins” lembut yang sesuai untuk dipakai setiap hari, dan menyelitkan semangat pada sandal bertumit dan bertali, sesuai untuk ke majlis istimewa tersebut.

Antara koleksi pakaian luar, terdapat jaket “trench” yang kalis air, terutamanya diperbuat daripada bahan kitar semula dan fabrik yang mampan, mewujudkan komitmen fesyen terhadap alam sekitar.

Jaket Anorak bergaya “urban-chic” memenuhi keperluan wanita dan gadis sentiasa aktif, mencari keselesaan sepanjang hari. Jaket ringan direka bentuk untuk menahan hujan pada musim bunga, terima kasih kepada fabrik teknikal terbaik dari GEOX,menjanjikan keselesaan tanpa kompromi. Koleksi GEOX by Penélope dan Mónica Cruz boleh didapati di semua butik Geox utama seluruh dunia dan dalam talian melalui GEOX.COM mulai Februari 2024.

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI