Adakah anda bersedia untuk menambah koleksi sedia ada beg anda? Jenama terkenal Guess melancarkan seleksi bg tangan terbaru yang cukup memukau.Ia menghimpunkan koleksi memukau untuk Musim Luruh 2019 sekaligus memastikan gaya anda sentiasa maju ke hadapan. Hasilkan semula gaya ke pejabat anda atau hujung minggu yang kasual bersama seleksi beg tangan ultra-moden ini.

IKLAN

Guess membentangkan trend beg tangan Musim Luruh 2019 yang menawarkan gabungan reka bentuk yang diperbuat daripada fabrik dan cetakan yang mewah. Tote dan satchels dilihat dengan corak dan logo berat manakala ransel diberi sentuhan terkini dengan hasil kerja tampalan berwarna yang dijahit di bahagian depan siluet.

Untuk wanita, jam tangan klasik, perak dan emas memberi nada yang menakjubkan dan disempurnakan dengan logo quattro G untuk memberi statement pada keseluruhan gaya. Majlis pelancaran yang berlangsung di The Linc, KL turut dihadiri selebriti terkenal antaranya Hannah Delisha, De Fam, Nadia Brian dan ramai lagi. Antara koleksi yang ditampilkan dalam Musim Luruh 2019 kali ini adalah Chrissy, Guess Vintage, Miriam, Ronnie, Wilona, Lolli, open Road, Guess Classic, In Flight, Motorsport dan  Magnolia. Memang wow!

Guess Melancarkan Beg Tangan Ultra-Moden Untuk Koleksi Musim Luruh 2019, Memang Cantik! Guess Melancarkan Beg Tangan Ultra-Moden Untuk Koleksi Musim Luruh 2019, Memang Cantik! Guess Melancarkan Beg Tangan Ultra-Moden Untuk Koleksi Musim Luruh 2019, Memang Cantik! Guess Melancarkan Beg Tangan Ultra-Moden Untuk Koleksi Musim Luruh 2019, Memang Cantik! Guess Melancarkan Beg Tangan Ultra-Moden Untuk Koleksi Musim Luruh 2019, Memang Cantik! Guess Melancarkan Beg Tangan Ultra-Moden Untuk Koleksi Musim Luruh 2019, Memang Cantik! Guess Melancarkan Beg Tangan Ultra-Moden Untuk Koleksi Musim Luruh 2019, Memang Cantik! Guess Melancarkan Beg Tangan Ultra-Moden Untuk Koleksi Musim Luruh 2019, Memang Cantik! Guess Melancarkan Beg Tangan Ultra-Moden Untuk Koleksi Musim Luruh 2019, Memang Cantik! Guess Melancarkan Beg Tangan Ultra-Moden Untuk Koleksi Musim Luruh 2019, Memang Cantik! Guess Melancarkan Beg Tangan Ultra-Moden Untuk Koleksi Musim Luruh 2019, Memang Cantik! Guess Melancarkan Beg Tangan Ultra-Moden Untuk Koleksi Musim Luruh 2019, Memang Cantik!

IKLAN

Guess Melancarkan Beg Tangan Ultra-Moden Untuk Koleksi Musim Luruh 2019, Memang Cantik!

IKLAN

Guess Melancarkan Beg Tangan Ultra-Moden Untuk Koleksi Musim Luruh 2019, Memang Cantik!

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI