Tanyalah pada mana-mana wanita, sudah pasti keinginan untuk hamil dan melahirkan zuriat sendiri pastinya ada selepas selamat diijabkabul bersama pasangan hati. Namun tidak semua wanita di luar sana dianugerakan rezeki terus ‘melekat’ dan melalui proses kelahiran yang diidamkan.

IKLAN

Kandungan Masuk Sebulan, MADAMMU ‘ERIYCA BAIDURI’ Singkap Perjalanan IVF Penuh Liku “Journey Yang Penuh Emosi…”

Bagi sesetengah wanita, pelbagai liku dan dugaan harus ditempuhi untuk hamil, dan akibatnya seorang wanita bisa rebah jika tidak betul-betul bersedia. Bahkan bukan dari fizikal saja, mental dan emosi juga perlu untuk melalui prosed pengesanan dan rawatan kesuburan. Namun mujurlah Madammu dikurniakan seorang suami, iaitu Muhammad Azri yang dilihat sentiasa berada di sisi pada setiap inci perjalanan IVFnya.

Kandungan Masuk Sebulan, MADAMMU ‘ERIYCA BAIDURI’ Singkap Perjalanan IVF Penuh Liku “Journey Yang Penuh Emosi…”

Bagi Madammu, selepas hampir 7 tahun mendirikan rumahtannga, sudah pasti keinginannya untuk hamil dan melahirkan sudah lama berbekas walaupun kehidupannya dikira ada sisi tuahnya dimana beliau dapat menumpang kasih pada ketiga anak tirinya. Sejak mengumumkan perjalanan IVFnya, ramai yang mengikuti perkembangan semasa dirinya apabila dia disarankan untuk menjalani rawatan prosedur In Vitro Fertilization atau IVF.

Kandungan Masuk Sebulan, MADAMMU ‘ERIYCA BAIDURI’ Singkap Perjalanan IVF Penuh Liku “Journey Yang Penuh Emosi…”

BACA JUGA: ERIYCA BAIDURI ‘Madammu’ Pencetus Revolusi Bangkit Wanita

IKLAN

Bagaimana perjalanan IVF Madammu? Ujar Editor Pengurusan NONA kepada Madammu. “IVF merupakan satu journey yang saya gelar I-berusaha, di mana ia melibatkan emosi dan kesihatan. Kalau ada rezeki ada, kalau tiada kita berusaha lagi. Alhamdulillah, saya dapat menguruskan semua dengan sokongan suami”.

Kandungan Masuk Sebulan, MADAMMU ‘ERIYCA BAIDURI’ Singkap Perjalanan IVF Penuh Liku “Journey Yang Penuh Emosi…” Kandungan Masuk Sebulan, MADAMMU ‘ERIYCA BAIDURI’ Singkap Perjalanan IVF Penuh Liku “Journey Yang Penuh Emosi…”

IKLAN

Dan kini, selepas hampir beberapa tahun mencuba, baru-baru ini Madammu mengumumkan kehamilannya sudah memasuki 5 minggu.  Tahniah Madamu. Akhirnya selepas usaha tidak putus, khabar gembira ini dikongsikan Madammu dan suami. Tahniah NONA ucaapkan, dan diharapkan Madammu dapat menjada kandungannya baik-baik.

Untuk pembaca NONA, saksikan temubual eksklusif kami bersama Madammu memintanya berkongsi jatuh bangun empayarnya, serta misinya dalam membesar dan melahirkan zuriatnya sendiri menerusi pautan di bawah.

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI