Happy anniversary diucapkan kepada Mark Adam dan isteri! Pejam celik dah 19 tahun usia perkahwinan mereka. Wow, dah lebih sedekad nampaknya.

“Lebih Sedekad, Adakala Ujian Terlalu Berat Sampai Terduduk & Menangis” MARK ADAM & Isteri Rai Anniversary Ke-19
Pasangan bahagia, Mark Adam dan Norazah Redzuan.

Paling best tarikh perkahwinan mereka sama dengan tarikh kemerdekaan Malaysia iatu 31 Ogos. Bertuahnya!

IKLAN

“Lebih Sedekad, Adakala Ujian Terlalu Berat Sampai Terduduk & Menangis” MARK ADAM & Isteri Rai Anniversary Ke-19Pasangan ini berkahwin pada 31 Ogos 2003. Biarpun masih belum dikurniakan zuriat tetapi mereka tetap bahagia dengan cara tersendiri. Malah, rezeki juga semakin murah.

“Lebih Sedekad, Adakala Ujian Terlalu Berat Sampai Terduduk & Menangis” MARK ADAM & Isteri Rai Anniversary Ke-19Mark Adam yang merupakan penyanyi, pelakon, pelawak dan penyampai radio telah memuat naik satu video pendek di Instagramnya memaparkan dia dan isteri meraikan momen anniversary sambil makan dalam kereta.

Tulisnya di ruangan kapsyen:-

Susah senang kita bersama
Dugaan dan rezeki kita redha

Syukur Alhamdulillah
Happy 19th Anniversary @ezzpowers
August 31, 2003 & Salam Merdeka to Everyone

Menjengah ke akaun Instagram isterinya pula, Norazah Redzuan atau dikenali sebagai Ezan Marzan Echivarre turut berkongsi ucapannya yang sangat bermakna dan bersyukur dengan kebahagiaan serta rezeki yang Allah SWT kurniakan buat mereka selama 19 tahun bergelar suami isteri.

IKLAN

Bismillahirrahmanirrahim…. Alhamdulillah, segala puji bagi Allah SWT Pencipta sekalian alam. Selawat dan salam ke atas Junjungan Besar Nabi Muhammad SAW. Semoga kita semua sentiasa dibawah rahmatNya dan dijauhkan kita daripada sebarang musibah.

“Lebih Sedekad, Adakala Ujian Terlalu Berat Sampai Terduduk & Menangis” MARK ADAM & Isteri Rai Anniversary Ke-19“Alhamdulillah today 31 August 2022 we are celebrating our 19 years together, time flies so fast, dan alhamdulillah kita masih diberi kesempatan untuk meneruskan kehidupan ini dengan menunaikan segala tangungjawab yang telah diamanahkan olehNya…tanggungjawab sebagai seorang hamba, sebagai seorang ummat, sebagai seorang Isteri/Suami dan juga seorang anak.”

“Lebih Sedekad, Adakala Ujian Terlalu Berat Sampai Terduduk & Menangis” MARK ADAM & Isteri Rai Anniversary Ke-19Norazah turut meluahkan bahawa banyak ujian yang perlu ditempuh sepanjang mereka membina kebahagiaan bersama.

IKLAN

“Lebih sedekad, semestinya dalam melangkah terkadang diuji dengan ujian yang kadang terasa berat, hingga kadang terduduk dan menangis, ketawa dan gembira bersama. Peritnya setiap ujian itu hanya Allah yang tahu dan faham. Allah menguji setiap orang berbeza-beza ujiannya.

“Lebih Sedekad, Adakala Ujian Terlalu Berat Sampai Terduduk & Menangis” MARK ADAM & Isteri Rai Anniversary Ke-19“Syukur Alhamdulillah That we had to make this relationship last and more stronger. We still have a lot of struggles to encounter but I know we can surpass anything as long as we are willing and choosing to love each other.

“Syukur Ya Allah for the opportunity till to this level. Semoga Allah melindungi perkahwinan kita ini hingga ke Jannah Insyaallah.. Happy 19th Anniversary Marky

“Lebih Sedekad, Adakala Ujian Terlalu Berat Sampai Terduduk & Menangis” MARK ADAM & Isteri Rai Anniversary Ke-19Untuk rekod, Mark Adam atau nama Islamnya, Fikri Mark Adam Abdullah dilahirkan di Cebu, Filipina. Dia berhijrah ke Malaysia pada tahun 2001 dan dikenali ramai sebagai penyanyi, pelakon, pelawak serta penyampai radio.

NONA menitipkan ucapan agar Mark dan isteri kekal bahagia selamanya sampai syurga.

Kredit Foto: Instagram Mark Adam & Ezan Marzan Echivarre

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI