Cantik, gorgeous dan style! Anzalna Nasir sememangnya seorang wanita yang bukan saja memiliki raut wajah sempurna bahkan mempunyai cita rasa fesyen yang sedap mata memandang. Apa saja yang tersarung di tubuhnya nampak cantik terletak!

IKLAN

Walaupun ketika menikmati percutian.. Anzalna bijak menentukan gaya agar tidak kelihatan keterlaluan. Pendek kata, from head to toe menarik.

Mempunyai 2.5 juta followers di Instagram, perkongsian foto percutian Anzalna ke Switzerland baru-baru ini meraih perhatian peminat. Rata-rata mereka termasuk rakan selebriti memuji gaya fesyen Anzalna semasa bercuti bersama suami tercinta, Hanif Zaki.

Dengan rambut hitam mengurai dan susuk tubuh langsing, Anzalna tidak ubah seperti supermodel. Lagaknya macam model antarabangsa yang sedang photoshoot kempen jenama mewah!

Iyalah, rugi rasanya kalau tak potretkan keindahan negara dilawati untuk kenangan. Lagipun, Switzerland memang terkenal dengan tarikan pemandangan semula jadi dan pelancongan mahal.

Jadi bila dapat peluang macam ini.. kena manfaatkan betul-betul.

IKLAN

Reaksi peminat Anzalna
Reaksi peminat Anzalna

Sebelum tiba di Switzerland awal Oktober lalu, Anzalna juga berada di Paris untuk photoshoot mekap Loreal dan sempena menghadiri Paris Fashion Week. Seronok Anzalna.. sambil bekerja dapat bercuti.

IKLAN

Selain berbakat dalam fesyen, finalis Dewi Remaja 2009/2010 ini juga sebenarnya pandai melukis. Memang terpegun tengok karya seni Anzalna. Lebih bermakna, setiap hasil jualan lukisan diagihkan untuk tujuan kebajikan.

Lukisan Anzalna

Sudahlah cantik, bergaya.. berhati mulia pula tu Anzalna ni. Untung suami!

Kredit Foto: Instagram Anzalna Nasir