Cantiknya aturan Allah SWT. Bakal meraikan ulang tahun perkahwinan pertama mereka pada awal Februari ini, pasangan selebriti Intan Ladyana dan Harris Alif yang berbeza usia 17 tahun akhirnya berkongsi berita kelahiran anak pertama mereka lewat malam tadi.

IKLAN

Kelahiran bayi perempuan yang masih belum diberikan nama itu disambut semalam, 31 Januari 2022, sehari sebelum sambutan Tahun Baharu Cina dan cuti Hari Wilayah.

“Alhamdulillah, saya sangat bersyukur dikurniakan rezeki dengan kelahiran anak pertama ini. Bayi kami dilahirkan pada jam 11.40 malam, 31 Januari 2022.” Harris Alif

Rezeki Ulang Tahun Perkahwinan, Intan Ladyana & Harris Alif Selamat Timang Anak Perempuan!
Detik mendebarkan sebelum Intan melahirkan anak semalam

 

Bergelar bapa muda pada usia 23 tahun, Harris sebelum ini pernah berkongsi bahawa beliau banyak mempelajari ilmu keibubapaan di Internet.

Tambah Harris atau nama sebenarnya Nor Harris Alif Nor Rashidi, meskipun Intan pernah dijangkiti wabak COVID-19 ketika kehamilannya pada hujung tahun lalu, namun keadaan isterinya itu bersama bayi mereka kini baik-baik sahaja.

IKLAN

“Meskipun dilanda ujian ketika kehamilan isteri saya di mana dia terjangkit wabak COVID-19, namun keadaan kembali normal. Alhamdulillah, Intan dan bayi kami berada dalam keadaan baik.

“Kami mengucapkan terima kasih kepada semua pihak yang sentiasa mendoakan kesejahteraan buat kami.”

IKLAN
Rezeki Ulang Tahun Perkahwinan, Intan Ladyana & Harris Alif Selamat Timang Anak Perempuan!
Pasangan ini bakal meraikan ulang tahun perkahwinan sulung pada 5 Februari 2022

 

Terdahulu, Harris dan Intan mendirikan rumah tangga pada 5 Februari 2021 dalam sebuah majlis yang mematuhi prosedur operasi standard ketat di Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (JAWI).

Dalam perkembangan lain, Harris bakal tampil dengan single terbaru yang terindah dalam hidupnya tidak lama lagi.

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI