Hari ini, 18 September merupakan hari ulang tahun kelahiran arwah Ashraf Sinclair, dan sudah semestinya isteri beliau, pelakon dan penyanyi terkenal Indonesia, Bunga Citra Lestari tidak melupakan hari jadi suaminya walaupun sudah masuk 2 tahun pemergian Ashraf menemui penciptanya.

IKLAN

“Rindu Yang Tak Tertanggung…” BCL Kenang Hari Lahir ASHRAF SINCLAIR, Ramai Titip Doa Agar Terus Kuat

Menerusi hantaran terbaru BCL di dalam akaun Instagramnya BCL telah memuat naik gambar Alahyarham suaminya sambil memeluk anak tunggal, Noah dengan kespyen yang sangat menyentuh hati.

“Hai awak…, Selamat Hari Lahir ❤️ Kami merinduimu.. Dan Mencintaimu, sentiasa..”, tulis BCL di dalam hantarannya.

Pemergian pelakon dan pengacara Ashraf Sinclair, yang juga abang kepada DJ Mix FM, Aishah Sinclair secara mengejut ketika dalam tidur pada Februari 2020 sememangnya mengejutkan industri seni Malaysia dan Indonesia.

“Rindu Yang Tak Tertanggung…” BCL Kenang Hari Lahir ASHRAF SINCLAIR, Ramai Titip Doa Agar Terus Kuat

Mana tidaknya, Ashraf Sinclair tidak dilaporkan menghidap sebarang penyakit serius ketika hayatnya, dan pemergian secara tiba-tiba nyata sangat pedih untuk diterima oleh BCL serta anak mereka Noah. Malah perhubungan BCL dan Ashraf dilihat cukup akrab, sebagai sebuah pasangan romantis yang sentiasa menyayangi dan mencintai, sehinggalah ajal memisahkan mereka. Difahamkan punca kematiannya adalah disebabkan serangan jantung.

“Rindu Yang Tak Tertanggung…” BCL Kenang Hari Lahir ASHRAF SINCLAIR, Ramai Titip Doa Agar Terus Kuat

IKLAN

 

Dek perkongsian BCL, rata-rata ramai rakan selebriti dan peminat meninggalkan komen serta menitipkan kata-kata semangat buat BCL dan Noah serta terus kuat melalui kehidupan, dan mendoakan agar allahyarham Ashraf ditempatkan dalam kalangan orang-orang beriman.

“Rindu Yang Tak Tertanggung…” BCL Kenang Hari Lahir ASHRAF SINCLAIR, Ramai Titip Doa Agar Terus Kuat “Rindu Yang Tak Tertanggung…” BCL Kenang Hari Lahir ASHRAF SINCLAIR, Ramai Titip Doa Agar Terus Kuat

IKLAN

Kredit foto: Instagram (@bclbclsinclair)

 

 

 

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI