Terpegun tengok kulit mulus Siti Nordiana pada usia 37 tahun. Kalau tak mekap pun gebu, macam tak percaya kalau hari-hari wajahnya ‘ditempel’ bedak padat, eyeshadow dan maskara tebal demi kerjaya nyanyian. Tentu besar belanja Nana untuk jaga kecantikan!

Peluang bertemu Nana sewaktu majlis pelancaran lagu ‘Amaran’ baru-baru ini turut membuka beberapa rahsianya tentang kecantikan. Manis menggayakan dress jingga terang, Nana dengan keramahannya yang biasa mesra menjawab setiap pertanyaan Nona dengan senyuman.

IKLAN

Nak muka berseri dan awet muda, rupa-rupanya pelantun lagu popular ‘Bukan Mengungkit Tapi Membangkit’ serta ‘Paling Comel’ itu cuma amalkan selawat yang diturunkan oleh ibunya setiap pagi.

Apa selawatnya, jom tonton temu bual Nona dengan Siti Nordiana di bawah ni…

 

NAIK PELAMIN

Selama 22 tahun dalam industri seni, nama penyanyi popular ini masih lagi evergreen di kalangan peminat lagu balada.

Awal Disember, Nana baru saja melangsungkan Konsert Minggu Ini berjudul ‘In Person With Siti Nordiana’ di saluran RTM yang mana mengubat kerinduan ramai peminat terhadapnya.

Nana yang sering dikaitkan bersuara mirip penyanyi Dato’ Sri Siti Nurhaliza sebelum ini merupakan juara Gegar Vaganza musim kedua, dan sejak itu nama beliau yang sedikit malap kembali bersinar terang.

Terserlah kekuatan vokalnya menyampaikan pelbagai genre lagu, sekaligus membuktikan versatiliti Nana dalam nyanyian.

IKLAN
Persembahan memukau Nana di atas pentas Konsert Minggu Ini

 

Nana dengan gayanya yang sopan, mesra dan disenangi peminat

 

Merupakan seorang ibu tunggal kepada seorang cahaya mata, Muhammad Rayyan Nakhaie (13 tahun), Nana baru-baru ini dilihat semakin berseri-seri di atas pelamin. Siapakah gerangan lelaki yang mengisi hatinya?

IKLAN

“Feeling Juhi Chawla, pinjam pelamin @hanisileena jap! Pelamin sendiri belum nampak bayang lagi!” Siti Nordiana

Gurauan Nana disamping anak bujang kesayangan buat ramai terkejut! Didoakan semoga penyanyi popular ini kekal bahagia dengan kehidupannya, makin sukses dan bertemu cinta baru, insyaAllah.

Nana disamping anak tunggalnya, Rayyan

 

 

Kini Nana bukan saja aktif sebagai penyanyi, malah pelakon, usahawan dan duta kosmetik Nuraysa. Memang tepat pemilihan Siti Nordiana sebagai duta, cantik semula jadi orangnya!