Cantik berseri-seri wajah pengantin baharu, Nabila Razali di majlis pernikahan baru-baru ini. Memang terserlah wajah jelita penuh kelembutan pelantun lagu Pematah Hati ini saat berada di pelaminan bersama suami tercinta.

Ternyata sentuhan magis makeup artist Ady Razak berjaya menaikkan seri pengantin Nabila! Tak dinafikan, solekan pelakon dan penyanyi popular tersebut bukan hanya nampak semula jadi, bahkan juga eksklusif.

IKLAN

Solekan Ady turut mendapat pujian makeup artist ternama termasuklah Dato’ Alha dan Yna Sakinah.

Nama Ady Razak cukup sinonim dalam kalangan selebriti. Sebelum ini, dia pernah menata rias wajah Azrinaz Mazhar Hakim, Marsha Milan, Mimi Lana, Anzalna Nasir dan ramai lagi.

Solekan Effortless & Natural! Sentuhan Magis Ady Razak Berjaya Naikkan Seri Wajah Nabila Razali Solekan Effortless & Natural! Sentuhan Magis Ady Razak Berjaya Naikkan Seri Wajah Nabila Razali Solekan Effortless & Natural! Sentuhan Magis Ady Razak Berjaya Naikkan Seri Wajah Nabila Razali

Pada majlis penikahan, Nabila mengenakan persalinan indah Davis Paul Lister (DPLKL) dan penata gaya Tym Fatimah.

Nabila selamat bergelar isteri kepada ahli perniagaan, Nik Iruwan, 38 tahun dengan sekali lafaz pada pukul 10.11 pagi, 18 November lalu.

Nabila atau nama sebenarnya Nur Nabila Mohd Razali selamat dinikahkan oleh Jurunikah, Ustaz Fawwaz di majlis pernikahan yang berlangsung di The Chateau Spa & Wellness Resort, Pahang.

Solekan Effortless & Natural! Sentuhan Magis Ady Razak Berjaya Naikkan Seri Wajah Nabila Razali Solekan Effortless & Natural! Sentuhan Magis Ady Razak Berjaya Naikkan Seri Wajah Nabila Razali Solekan Effortless & Natural! Sentuhan Magis Ady Razak Berjaya Naikkan Seri Wajah Nabila Razali Solekan Effortless & Natural! Sentuhan Magis Ady Razak Berjaya Naikkan Seri Wajah Nabila Razali

IKLAN

Dalam majlis yang bertemakan English Garden ini, Nabila menerima mas kahwin bernilai RM22.50. Sementara itu, wang hantaran dirahsiakan.

“Alhamdulillah, syukur ke hadrat Ilahi majlis pernikahan berjalan dengan lancar.

“Terima kasih kepada tetamu dan ahli keluarga yang turut menjayakan majlis ini, dan tidak lupa kepada peminat di atas doa dan sokongan yang diberikan kepada Bella dan suami,” katanya.

IKLAN

Majlis yang dikelolakan oleh Terusik Event ini telah berlangsung secara sederhana itu dihadiri kira-kira 250 orang tetamu yang terdiri daripada ahli keluarga, rakan terdekat, dan juga selebriti.

Turut hadir tetamu VIP dan rakan-rakan niaga pengantin.

Artikel berkaitan https://www.nona.my/dato-alha-berjaya-naikkan-seri-wajah-watie-beri-jawapan-padu-dapat-komen-netizen-serba-tak-kena/

 

 

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI