Siapa yang tak kenal dengan pereka duo terkenal, Rizman Ruzaini yang terkenal dengan rekaan-rekaan yang hebat. Ia sering menjadi pilihan golongan kerabat, VVIP dan artis-artis ternama tanahair.

IKLAN
“Rizman Tak Pernah Penat Menggayakan Saya & Rizqaa” Tuah SURAYA Bergelar Isteri Pereka Fesyen Terkenal
Rizman Ruzaini ketika menerima anugerah The Most Glam Wedding Designer 2021/22 di Anugerah Pesona Pengantin.

Rizman Nordin dan isteri, Nurida Suraya dianggap antara pasangan sepadan dan sweet. Anak mereka, Rizqaa juga sangat comel dan adoreable!

“Rizman Tak Pernah Penat Menggayakan Saya & Rizqaa” Tuah SURAYA Bergelar Isteri Pereka Fesyen Terkenal
Rizqaa juga sangat comel dan adoreable!

Tak sekadar itu, penampilan mereka juga sering menjadi tumpuan. Setiap busana yang disarungkan oleh sang isteri dan anak adalah hasil rekaan suami sendiri. Bertuahnya!

“Rizman Tak Pernah Penat Menggayakan Saya & Rizqaa” Tuah SURAYA Bergelar Isteri Pereka Fesyen Terkenal“Rizman Tak Pernah Penat Menggayakan Saya & Rizqaa” Tuah SURAYA Bergelar Isteri Pereka Fesyen Terkenal“Rizman Tak Pernah Penat Menggayakan Saya & Rizqaa” Tuah SURAYA Bergelar Isteri Pereka Fesyen Terkenal“Rizman Tak Pernah Penat Menggayakan Saya & Rizqaa” Tuah SURAYA Bergelar Isteri Pereka Fesyen TerkenalNurida Suraya Mohd Suhaimi atau lebih mesra disapa sebagai Suraya berusia 32 tahun dan berasal dari Kuala Lumpur. Suraya merupakan lady boss kepada Rizman Ruzaini Beauty dan Rizman Ruzaini Cosmetics.

“Rizman Tak Pernah Penat Menggayakan Saya & Rizqaa” Tuah SURAYA Bergelar Isteri Pereka Fesyen Terkenal“Rizman Tak Pernah Penat Menggayakan Saya & Rizqaa” Tuah SURAYA Bergelar Isteri Pereka Fesyen TerkenalSuraya dianggap sangat bertuah kerana selain bergelar isteri kepada pereka fesyen tersohor Malaysia, setiap penampilannya dari hujung rambut sampailah ke hujung kaki dijaga rapi oleh Rizman. Sebab itulah Suraya sentiasa tampil stunning dengan rekaan-rekaan sang suami. Begitu juga dengan penampilan comel Rizqaa. Secara tak langsung, Suraya dan Rizqaa turut menjadi ‘wajah’ kepada label Rizman Ruzaini.

“Rizman Tak Pernah Penat Menggayakan Saya & Rizqaa” Tuah SURAYA Bergelar Isteri Pereka Fesyen Terkenal“Rizman Tak Pernah Penat Menggayakan Saya & Rizqaa” Tuah SURAYA Bergelar Isteri Pereka Fesyen TerkenalBerikut temu bual Nona bersama Suraya yang berkongsi pengalamannya sepanjang bergelar isteri pereka fesyen terkenal.

“Saya sebenarnya seorang yang simple dan tak suka melaram. Anak pun tak semestinya kena matchy dengan Mommy. Selalunya Rizman akan sediakan apa yang sesuai untuk dipakai oleh saya dan Rizqaa. Rizman mereka pakaian kami mengikut keperluan dan pada setiap kali perayaan. Saya amat bersyukur memiliki suami yang tidak pernah penat untuk menggayakan saya dan Rizqaa.

“Rizman Tak Pernah Penat Menggayakan Saya & Rizqaa” Tuah SURAYA Bergelar Isteri Pereka Fesyen Terkenal“Rizman Tak Pernah Penat Menggayakan Saya & Rizqaa” Tuah SURAYA Bergelar Isteri Pereka Fesyen Terkenal“Rizman Tak Pernah Penat Menggayakan Saya & Rizqaa” Tuah SURAYA Bergelar Isteri Pereka Fesyen TerkenalSebagai suami juga, Rizman seorang yang sangat memahami dan sentiasa mengutamakan kebahagiaan keluarga. Saling bertolak ansur, memahami dan sentiasa mencuba membaiki kelemahan masing-masing adalah tunggak utama keharmonian rumah tangga kami, alhamdulillah. Terima kasih juga buat suami yang sentiasa menyokong saya untuk menjadi seorang yang lebih baik setiap hari. Terima kasih sayang!

IKLAN

“Rizman Tak Pernah Penat Menggayakan Saya & Rizqaa” Tuah SURAYA Bergelar Isteri Pereka Fesyen TerkenalSepanjang bergelar ibu pula, momen paling mengujakan pastinya pengalaman melihat setiap proses tumbesaran dan pembelajaran Rizqaa pada setiap bulan. Melihat keletahnya yang macam-macam ragam membuatkan saya sangat bahagia. Rizqaa anak yang tak banyak ragam. Sepanjang mengandungkannya selama 9 bulan pun saya hanya alami morning sickness dan mengidam makanan kegemaran suami, itu saja.

“Rizman Tak Pernah Penat Menggayakan Saya & Rizqaa” Tuah SURAYA Bergelar Isteri Pereka Fesyen Terkenal“Rizman Tak Pernah Penat Menggayakan Saya & Rizqaa” Tuah SURAYA Bergelar Isteri Pereka Fesyen TerkenalRizqaa sangat rapat dengan kami berdua. Antara keletahnya yang saya rasa paling cute ialah pada setiap pagi dia akan tepuk-tepuk muka saya dan suami untuk kejutkan kami bangun pagi.

IKLAN

Untuk masa depannya, kami akan sentiasa menyokong Rizqaa dalam apa jua bidang yang dia pilih dan berharap agar legasi RR bakal diterajui Rizqaa suatu hari nanti,” kongsi Suraya yang digelar Mommy manakala suaminya sebagai Daddy oleh Rizqaa.

RAHSIA CANTIK & SIHAT
Saya sentiasa mengamalkan pemakanan dan melakukan aktiviti sihat 5 kali seminggu. Di samping pengambilan suplemen dan RR Beauty, minum air putih serta rehat secukupnya antara rahsia kekal sihat saya.

“Rizman Tak Pernah Penat Menggayakan Saya & Rizqaa” Tuah SURAYA Bergelar Isteri Pereka Fesyen TerkenalDisebabkan saya amat mementingkan kecantikan dan kesihatan, RR Beauty adalah impian saya. Ia juga hadiah dari saya buat semua wanita yang ingin tampil cantik dari segi luaran dan dalaman.

Kredit Foto: Instagram @nuridasuraya @rizmanruzaini

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI