Walau setinggi mana pun pangkat seorang isteri, di rumah mereka wajib menghormati dan menyayangi suami sepenuh hati. Jangan sesekali membelakangkan mereka apatah lagi cuba ‘mengawal’ apa yang sepatutnya dilakukan dalam institusi kekeluargaan anda. Semai rasa hormat terhadap pasangan dengan tip kebahagiaan rumah tangga berikut.

IKLAN
  1. Sentiasa berada di belakang pasangan ketika suka mahupun duka. Jangan sesekali tinggalkan pasangan keseorangan. Berikan bantuan dan sentiasa berada di sisinya apabila anda diperlukan.

 

  1. Tidak bercerita hal keluarga anda pada orang lain. Semua masalah keluarga anda hanya diceritakan pada pasangan. Hanya anda berdua yang selesaikan masalah itu tanpa melibatkan pihak ketiga.

 

  1. Jangan izinkan adik beradik atau ibu bapa anda menyakiti pasangan. Sentiasa pertahankan pasangan dalam hal-hal yang benar. Jangan benarkan orang luar membuat keputusan untuk perkahwinan anda.

 

  1. Luangkan masa untuk pasangan tanpa dipinta. Ia sebagai tanda hormat pada pasangan dengan menunaikan haknya sebagai pasangan.

Syurga Isteri Di Bawah Telapak Kaki Suami, Hormati Pasangan Dengan 10 Tip BAHAGIA Ini!

  1. Sering berbual dengan pasangan tanpa mengira topik. Anda sebenarnya menganggap pasangan sebagai teman hidup dan itu adalah penghormatan buatnya.

 

IKLAN
  1. Sering berkongsi apa jua perkara yang berlaku dalam hidup anda dengan pasangan. Apabila anda berkongsi hal peribadi kepada pasangan, dia akan rasa dirinya sangat penting buat anda.

 

  1. Tidak mengutuk pasangan di hadapannya dengan kata-kata kurang elok. Jangan mengumpat sikap pasangan kepada pihak ketiga.

 

IKLAN
  1. Segera minta maaf jika anda berbuat kesalahan. Sentiasalah juga memaafkan pasangan jika dia berbuat kesalahan. Ucapkan terima kasih kepada pasangan.

Syurga Isteri Di Bawah Telapak Kaki Suami, Hormati Pasangan Dengan 10 Tip BAHAGIA Ini!

  1. Manjakan pasangan dengan ikhlas. Contoh, jangan kedekut untuk keluarkan wang bagi memanjakan pasangan.

 

  1. Cintai pasangan seadanya. Jangan paksa pasangan untuk ubah peribadi dirinya.

 

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI