Teringin beli skincare baru dalam talian? Jumpa terlalu banyak pilihan dan susah cari yang serasi untuk kulit anda?

Ya, perkembangan inovasi produk penjagaan kulit membuat mata rambang melihatnya. Semua jenama kecantikan seperti berlumba-lumba memberi yang terbaik demi kecantikan wanita.

IKLAN

Wanita sekarang lebih prihatin tentang kecantikan dan mendambakan produk yang mudah dan berkesan. Ayuh, tengok apa yang terbaru di pasaran Jun ini.

 

(a) Kasih Sayang Sejagat

Shopping online di Watsons

 

Mencantikkan sambil menjaga kelestarian alam, jenama penjagaan diri Love, Beauty And Planet berpegang kepada prinsip kelihatan cantik dan berbuat baik harus seiring. Dengan keharuman bunga sebenar, setiap rangkaian produknya adalah 100% semula jadi serta bebas bahan kimia. Paling penting, menjadikan rambut begitu sihat dan bersinar-sinar!

 

(b) Selamat Tinggal Kulit Berminyak

Shopping online di Sephora

 

Memahami keluhan pemilik kulit berminyak, Ole Henriksen melancarkan Cold Plunge Pore Remedy Moisturizer dari koleksi Balance. Krim-gel ringan ini mampu melembap, mengawal kilatan dan menyamarkan liang pori terbuka dengan efisien, sekaligus menyerlahkan pesona Ole Glow anda. Kekal menawan tanpa rasa lekit dan muka lekit berminyak-minyak.

 

IKLAN

(c) Kembangan Sakura

Shopping online di PG Mall, Shopee atau Lazada

 

Bunga sakura mekar menceritakan betapa indahnya alam ciptaan Tuhan. Fanbo mengambil inspirasi bunga Jepun ini untuk menghasilkan formula elegan dalam produk kosmetik terbaharunya. Antaranya rangkaian The Precious White dengan ekstrak Sakura, Pancake Powder dan pensel kening yang sesuai untuk wanita Asia!

 

IKLAN

(d) Khasiat Minyak Dari Amazon

Shopping online di Kens Apothecary

 

Mengambil inspirasi daripada kecantikan wanita Amazon sejak zaman-berzaman, Kens Apothecary mempersembahkan rangkaian penjagaan rambut, RAHUA. Menggunakan bahan-bahan aktif semula jadi dari hutan Amazon, produk syampu dan perapi RAHUA berupaya menjadikan rambut kembali beralun lembut serta sihat bermaya.

 

(e) Kulit Tubuh Gebu Bak Ratu

Shopping online di Sephora

 

Sapuan krim badan Fenty Skin Butta Drop Whipped Oil pasti membuatkan kulitmu lebih gebu, halus dan lembut disentuh. Harumannya yang lazat, beraroma buah-buahan segar serta dirumus dengan minyak tropika seperti minyak melon Kalahari, baobab, bunga matahari dan gliserin berkesan mengatasi kulit kering serta-merta.