Kemenangan di 6th Beauty Awards oleh Sisters Magazine dan Beauty Trend telah menaikkan nama Cellvia Global Networks (CGN) serta menarik perhatian pengiat industri, dengan potensi kerjasama di pelbagai negara. Di 6th Beauty Awards oleh Sisters Magazine, Cellvia Mythology Creation Ampoule telah memenangi anugerah Smartest Skincare Ingredients, manakala Terapi Udara SHUSPELL memenangi anugerah  Smartest Skincare Device dan Confidence Oil pula memenangi anugerah Piihan Editor untuk tahun 2022/23.

Kemenangan untuk setiap produk tersebut dipilih oleh panel pakar industri selepas dinilai dari segi prestasi, inovasi dan teknologinya.

IKLAN

CELLVIA Menang Anugerah Di 6th Beauty Awards Dan Lancarkan Produk Secara Eksklusif

Berikutan kemenangan tersebut, Cellvia Global Networks (“CGN”) memperkenalkan rangkaian premium produk berasaskan kesan ke pasaran Malaysia di Colony, Kuala Lumpur. Majlis itu dihadiri oleh para usahawan industri, yang menghadiri taklimat dan demonstrasi yang dibuat oleh pakar R&D dari Korea Selatan yang menjelaskan kecemerlangan formulasi dan teknologi yang membezakan Cellvia daripada jenama lain.

CELLVIA Menang Anugerah Di 6th Beauty Awards Dan Lancarkan Produk Secara Eksklusif

Apa yang Menjadikan Produk Cellvia Dan Scalpia Dalam Liga Mereka Sendiri

Kolagen adalah penahan tubuh manusia, menyokong keanjalan kulit dan mencegah kedutan. Kerosakan DNA berlaku secara semula jadi akibat faktor usia yang mengurangkan pengeluaran kolagen, menyebabkan tanda-tanda awal penuaan. Produk CGN mengandungi generasi terkini kolagen molekul tinggi yang membantu meningkatkan dan memulihkan kesihatan kulit dengan ketara dengan memperbaiki teksturnya, mencegah dan meminimumkan kesan cela, kedutan dan parut serta melembab.

CELLVIA Menang Anugerah Di 6th Beauty Awards Dan Lancarkan Produk Secara Eksklusif

Cellvia Mythology Creation Ampoules dan Scalpia Plus Ampoules diperbuat daripada ekstrak kolagen berkualiti tinggi, bahan semula jadi dan proses teknologi terkini. Produk Cellvia dihasilkan secara beretika, diterima seadanya oleh agensi berkaitan, dan mendapat pujian pemimpin industri.

 

IKLAN

Bahan aktif: pati kolagen, pati tisu kultur dari akar ginseng liar , lava air laut Jeju, pati tremella fuciformis (cendawan), Idebenone , niacinamide dan pati buah-buahan Hippophae rhamnoides. Komposisi bahan-bahan aktif ini memberikan hasil yang terbukti untuk menggantikan sel-sel yang rosak akibat penuaan dan memperbaiki dan memulihkan kesihatan kulit dengan ketara dengan memperbaiki teksturnya, mencegah dan meminimumkan kesan cela, kedutan dan parut, meningkatkan keanjalan kulit serta menyuburkan kulit dengan mineral dan vitamin. Hasilnya, mengembalikan keremajaan wajah dan badan manusia.

Aplikasi Effektif dengan Peranti Yang Meraih Anugerah

Peranti Terapi Udara SHUSPELL: Cellvia Mythology Creation Ampoule disapu pada kulit melalui alat semburan kecantikan 5-dalam-1. Terapi Udara SHUSPELL yang memenangi anugerah. Kaedah aplikasi ini membolehkan penyerapan hampir keseluruhan bahan aktif dengan menggunakan teknologi mikronano (MNT) untuk mengurangkan saiz ramuan kepada satu bilion meter, bersamaan dengan 1/1000,000 ketebalan rambut manusia.

CELLVIA Menang Anugerah Di 6th Beauty Awards Dan Lancarkan Produk Secara Eksklusif

IKLAN

***

Majalah Nona juga ada di Telegram tau. Mudah nak akses artikel menarik dan video-video terkini di sini. Jemput sertai sekarang –> https://t.me/majalahnona

***

 

 

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI