Giuseppe Zanotti merupakan ikon pereka kasut mewah dan pereka fesyen Itali yang terkenal dengan arcanya serta kasut tumit tinggi bertatahkan permata. Menerusi labelnya yang tersohor iaitu Giuseppe Zanotti, beliau mengeluarkan dan mengedarkan koleksi kasut wanita, lelaki serta kanak-kanak edisi terhad termasuklah barangan kulit, beg tangan, permata serta ready-to-wear.

IKLAN

Jamu Mata Dan Membeli-belah Di BUTIK KONSEP GIUSEPPE ZANOTTI, Paduan Dekorasi Unik Interior Klasik Dan Kontemporari Pasti Mencuri Deria Pandang Jamu Mata Dan Membeli-belah Di BUTIK KONSEP GIUSEPPE ZANOTTI, Paduan Dekorasi Unik Interior Klasik Dan Kontemporari Pasti Mencuri Deria Pandang Jamu Mata Dan Membeli-belah Di BUTIK KONSEP GIUSEPPE ZANOTTI, Paduan Dekorasi Unik Interior Klasik Dan Kontemporari Pasti Mencuri Deria Pandang

Terdapat di 75 buah negara seluruh dunia, koleksi kasut Giuseppe Zanotti bukan sahaja dijadikan ilham malah sering menjadi pilihan gaya di karpet merah. Selain di Pavilion Kuala Lumpur, butik Giuseppe Zanotti turut dibuka pada tahun lalu di Singapura hasil kerjasama antara Giuseppe Zanotti dan Valiram.

INTERIOR
Terletak di ION Orchard Singapura, butik Giuseppe Zanotti memiliki interior dalaman yang cukup menarik kerana keindahan seni binanya yang penuh gaya lebih-lebih lagi dengan statusnya sebagai kompleks membeli belah paling popular di Singapura.

Reka bentuk dalaman butik Giuseppe Zanotti ini didorong oleh DNA jenama yang melambangkan semangat serta emosi. Memilih ruang premium berkeluasan kira-kira 108 meter persegi, butik Giuseppe Zanotti ini menampilkan koleksi kasut arca ikonik berjenama, avant-garde sneakers, beg tangan kulit serta aksesori buat lelaki dan wanita.

Jamu Mata Dan Membeli-belah Di BUTIK KONSEP GIUSEPPE ZANOTTI, Paduan Dekorasi Unik Interior Klasik Dan Kontemporari Pasti Mencuri Deria Pandang

IKLAN

 

Jamu Mata Dan Membeli-belah Di BUTIK KONSEP GIUSEPPE ZANOTTI, Paduan Dekorasi Unik Interior Klasik Dan Kontemporari Pasti Mencuri Deria Pandang

IKLAN

Selain itu, elemen chrome dan permukaan emas berkilat dicampur dengan fabrik kuning gelap serta electric blue di atas karpet dan perabot di samping elemen-elemen klasik seperti dinding putih dan cermin melengkapi perincian perabot kontemporari serta perkakasan di butik Giuseppe Zanotti.

Penelitian perincian material membawa kepada persekitaran yang akan mencetuskan sebuah suasana kontemporari sekaligus meningkatkan penciptaan jenama untuk pengalaman membeli belah secara mewah.

KREATIVITI
Teras kepada kombinasi antara Valiram dan Giuseppe Zanotti ialah berlandaskan kreativiti dan kerja-kerja pertukangan yang cukup teliti. Maka, tidak hairanlah Giuseppe Zanotti banyak menghasilkan koleksi kasut ikonik untuk beberapa tokoh terkenal dunia.

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI