Nona salute bakat kulinari dan cara Anis Nabilah yang tidak putus-putus mempromosikan sajian Malaysia kepada dunia. Pelantikannya sebagai Pakar Perisa KitKat sejak tahun lalu dimanfaatkan sebaik-baiknya cef selebriti ini yang ternyata bijak mengetengahkan juadah tradisi dan makanan kegemaran rakyat Malaysia sebagai elemen utama dalam penghasilan coklat premium jenama tempatan ini.

IKLAN

Berbekalkan pengalaman luas yang ditimba selama ini, Anis menzahirkan kreativiti pembuatan coklat KitKat berteraskan cita rasa rakyat Malaysia sehingga terhasilnya wafer coklat berperisa Nasi Lemak, Deconstructed Ice Kacang, Ice Cream Potong, Traditional Onde Onde, Teh Tarik, Durian Delight dan Milo. Sempena ulang tahun pertama pembukaan kedai konsep KitKat Chocolatory di Mid Valley Megamall semalam, Anis turut berbesar hati membuat demonstrasi penyediaan coklat tersebut sebelum diberikan kepada orang ramai.

Kalau Anda Anak Jati Malaysia, Kena Cuba 7 Perisa KitKat Ilham Anis Nabilah Ini

“Dengan bantuan KitKat, saya dapat menghasilkan pelbagai perisa yang menyeronokkan dan benar-benar menjiwai selera Malaysia. Dari Deconstructed Ice Kacang, Ice Cream Potong hingga ke Traditional Onde Onde, saya tidak akan melupakan asal-usul saya sebagai rakyat Malaysia dan sentiasa berusaha mencari keseimbangan antara ramuan tempatan dari Malaysia dan antarabangsa untuk mengeluarkan ciptaan KitKat saya sendiri.

KitKat Chocolatory memberi peluang kepada setiap pelanggan dan juga penggemar coklat untuk mencipta perisa coklat yang diinginkan dengan hasil yang sungguh luar biasa,” tuturnya.

IKLAN

Selain mengandungi ramuan berkualiti seperti kacang badam panggang, karamel kenyal dan kepingan cili pedas, KitKat Chocolatory turut menawarkan sebanyak 10,000 kombinasi perisa berbeza kepada pelanggan. Malah, ia juga sesuai dijadikan sebagai hadiah atau cenderahati kerana mempunyai pilihan kotak hadiah pelbagai warna dan corak berserta mesej tersendiri.

IKLAN

Kalau Anda Anak Jati Malaysia, Kena Cuba 7 Perisa KitKat Ilham Anis Nabilah Ini

 

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI