Rata-rata mengetahui zodiak mempengaruhi personaliti seseorang individu. Ia juga boleh menentukan bintang zodiak manakah yang serasi bersama. Oleh sebab itu, Anda akan terfikir bagaimana untuk mencari pasangan yang sesuai untuk anda.

Ketika anda menemukan pasangan yang ideal, pasti anda ingin mengetahui mengenai pasangan anda dengan lebih dalam lagi dan adakah si dia serasi bersama anda. Salah satu cara yang boleh anda lakukan ialah dengan melihat tanda-tanda dari zodiak.

IKLAN

Ketahui Keserasian Pasangan Berdasarkan ZODIAK, Pasti Buatkan Anda Teruja!

Ini kerana zodiak mempengaruhi keperibadian seseorang dan anda boleh melihat keserasian atau “chemistry” dengannya. Berikut adalah pasangan yang sesuai dan serasi berdasarkan zodiak!

ARIES
(21 MAC – 19 APRIL)

Pasangan serasi : Leo dan Sagitarius. Kedua-duanya mempunyai cukup tenaga untuk bersama Aries. Dengan Leo, Aries akan belajar cara seni dalam berkongsi Spotlight yang sama dan Aries pasti akan mula bersinar bersama Sagitarius.

Pasangan tidak serasi : Libra. Kadang-kadang perkahwinan Libra dan Aries sering mencetus pegaduhan besar.

TAURUS
(20 APRIL – 20 MEI)

Pasngan serasi : Virgo dan Capricorn. Kedua-duanya akan sentiasa stabil dalam perhubungan. Capricorn juga baik dalam hubungan platonic.

Pasangan tidak serasi : Scorpio. Mereka akan fokus pada keseimbangan dalam emosi manakala Taurus fokus pada keseimbangan material. Gandingan ini boleh menyebabkan situasi tegang dan pertelingkahan.

GEMINI
(21 MEI – 2O JUN)

Pasangan serasi : Libra dan Aquarius. Gemini akan menghargai perasaan kurang cemburu yang ada pada Libra dan suka akan budaya, seni dan berlibur. Seorang yang berbintang Aquarius pastinya sering memberikan kejutan pada Gemini yag semestinya menyukainya.

Pasangan tidak serasi : Sagitarius. Apabila Gemini menjalani kehidupan dalam mencari pengetahuan, Sagitarius pula mencari hikmah. Kalian pasti akan mampu memahami antara satu sama lain tetapi kalian juga akan kerap bertelingkah.

CANCER
(21 JUN – 22 JULAI)

Pasangan serasi : Scorpio dan Pisces. Scorpio cenderung untuk menjadi dominan, yang melengkapi sifat penyayang anda. Pisces memahami perasaan dalaman anda.
Pasangan tidak serasi : Capricon. Zodiak kambing menumpukan pada hubungan dan pasangan mereka. Mereka mempunyai fokus yang lebih untuk mendapatkan wang, yang menjadikan Cancer merasakan terlalu bersahaja.

LEO
(23 JULAI – 22 OGOS)

Pasangan serasi : Aries dan Sagittarius. Sagittarius dapat melihat mata ke mata dengan anda apabila berbicara tentang falsafah terhadap kehidupan, manakala sifat api Aries kala bercampur sifat api yang ada pada anda boleh memulakan api kebencian di kamar tidur.

Pasangan tidak serasi : Aquatarius.
Anda berdua akan serta-merta menarik antara satu sama lain. Anda mempunyai banyak persamaan dimana kedua-duanya mempunyai impian yang besar dan mahu perkara-perkara yang lebih besar dalam hidup. Masalahnya adalah pendekatan anda dan dia adalah berbeza dan ini merupakan salah satu aspek yang boleh membuatkan kalian tidak serasi bersama.

VIRGO
(23 OGOS – 22 SEPTEMBER)

Pasangan serasi : Taurus dan Capricorn. Capricorn berkongsi cinta dengan anda untuk kesempurnaan, manakala anda pula akan menyukai Taurus sepenuh jiwa dan raga.

IKLAN

Pasangan tidak serasi : Pisces. Virgo adalah praktikal manakala Pisces pula seorang yang suka berangan-angan. Satu laying-layang, satu lagi batu tetapi kelicikan Virgo mudah memotong talinya.

LIBRA
(23 SEPTEMBER – 22 OKTOBER)

Pasangan serasi : Aquatarius dan Gemini. Anda akan menikmati kehidupan sosial yang sama rata dengan Aquarius manakala Gemini pula cukup banyak keserasian dari segi inteletual dan hubungan intim.

Pasangan tidak serasi : Aries. Tarikan anda terhadap Aries tidak dapat dinafikan dan sebaliknya. Aries mungkin terlalu demanding dan terlalu mengharapkan kepada Libra akan sentiasa memberinya pujian.

SCORPIO
(23 OKTOBER – 21 NOVEMBER)

Pasangan serasi : Pisces dan Cancer. Pisces yang suka angan-angan akan membolehkan anda untuk menerajui dan perbezaan anda saling melengkapi antara satu sama lain, mankala devotion Cancer akan mengelakkan anda dari perasaan cemburu.

Pasangan tidak serasi : Taurus. Anda dan Taurus sebenarnya mempunyai banyak persamaan apabila ia datang kepada cara anda melihat sesebuah perhubungan. Masalahnya kalian berdua sangat degil, yang mana boleh menyebabkan hubungan kalian menjadi sukar.

SAGITTARIUS
(22 NOVEMBER – 21 DISEMBER)

IKLAN

Pasangan serasi : Leo dan Aquarius. Aquarius yang suka mereka cipta akan sering memuji semangat anda yang sukakan cabaran, terutamanya sejak dua daripada kamu berterusan dalam melalui perubahan. Leo juga mampu merangsang anda masuk dan keluar dari dalam sesebuah lembaran kehidupan.

Pasangan tidak serasi : Gemini. Anda akan menyukai cara Gemini yang fun-loving, tetapi kalian berdua akan terlarang untuk mengekalkan komitmen perhubungan dalam jangka panjang.

CAPRICORN
(22 DISEMBER – 19 JANUARI)

Pasangan serasi : Taurus dan Virgo. Virgo dan anda seakan satu pasangan yang berani menyahut sebarang cabaran dalam kehidupan. Anda mahu rumah yang teratur dan mengidamkan kejayaan. Taurus sama seperti anda yang sentiasa meletakkan nilai yang tinggi pada wang dan sekuriti, yang akan membuatkan anda berasa sentiasa selamat.

Pasangan tidak serasi : Cancer. Kanser mungkin pasangan yang boleh bertahan lama tetapi mungkin personality semual jadinya tidak serasi dengan kehendak emosi anda.

AQUARIUS
(20 JANUARI – 18 FEBRUARI)

Pasangan serasi : Sagittarius dan Gemini. Sagittarius sosial dan sahut cabaran yang sama seperti anda dan kehidupan bersama-sama pastinya akan menjadi kaya, kreatif, menyeronokkan , dan boleh bertahan kala ujian mendatang. Gemini akan sentiasa melengkapkan anda dengan begitu baik.

Pasangan tidak serasi. Leo. Anda akan tertarik kepada sifat karisma dan sebati dalam seni secara semula jadi Leo. Leo akan tertarik kepada anda dari segi seri semula jadi. Namun, masalah mungkin terjadi apabial sifat semula jadi yang mementingkan diri ada pada Leo.

PISCES
(19 FEBRUARI – 2 MAC)

Pasangan serasi : Cancer dan Scorpio. Cancer memenuhi jiwa anda. Scorpio pula akan menjadi sangat menarik bagi anda. Ramai pasangan Scorpio/Pisces mendakwa mereka jatuh cinta pandang pertama. Kedua-duanya mempunyai emosi yang sangat mendalam.

Pasangan tidak serasi : Virgo. Sifat kreatif anda akan membuatkan Virgo senang-lenang dan keperluan mereka akan membuatkan anda rasa terkongkong.

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI