Jenama Pa&Ma sudah cukup dikenali sejak lebih 20 tahun lalu; majalah dan portal keibubapaan No.1 Malaysia.

Memahami keperluan bayi dan ibu hamil, Pa&Ma sebagai jenama besar yang cukup diyakini oleh para ibu memperkenalkan satu lagi produk terbaharunya iaitu e-Bazaar by Pa&Ma Baby Fiesta.

IKLAN

Setelah berjaya menganjurkan pesta barangan bayi iaitu Pa&Ma Baby Fiesta 2019, kini Nu Ideaktiv Sdn Bhd selaku penganjur pesta, mewujudkan portal reviu pertama produk jualan barangan bayi, ibu hamil dan berpantang dari seluruh pelusuk tanah air.

Budaya beli-belah atas talian kini bukan perkara asing lagi di kalangan masyarakat. Namun bagi menjadikan pembelian lebih selamat, para ibu perlu mendapatkan maklumat tepat mengenai sesuatu produk.

Norma Baru Baby Fair, Pa&Ma Lancar Portal Reviu & Promosi Produk Bayi e-Bazaar!

Berasaskan ini, e-Bazaar by Pa&Ma baby Fiesta diwujudkan. Lebih fokus dan memudahkan pencarian maklumat barangan keperluan yang dikehendaki, pelanggan boleh berhubung terus dengan para peniaga yang membuka kedai online di e-Bazaar ini bagi membuat pembelian.

E-Bazaar by Pa&Ma Baby Fiesta ini turut memainkan peranan sebagai portal reviu yang telus. Di sini para pembeli boleh meninggalkan reviu dan pengalaman sepanjang berurusan dengan pengedar barangan tersebut selain mendapat maklumat reviu daripada barisan karyawan Pa&Ma yang prihatin keperluan bayi dan ibu.

E-Bazaar by Pa&Ma Baby Fiesta mengambil pendekatan memberikan pengalaman membeli-belah di atas talian yang lebih telus, mudah dan berfokus.

Norma Baru Baby Fair, Pa&Ma Lancar Portal Reviu & Promosi Produk Bayi e-Bazaar!

Ini menjadikan pencarian barang menjadi lancar dan tersusun. Selain itu, e-Bazaar turut menawarkan promosi jualan kilat atau FLASH SALE yang bakal diadakan untuk sebarang perayaan.

Dalam masa yang sama, pelanggan turut diberi peluang menyertai pelbagai pertandingan menarik dan berpeluang memenangi pelbagai barangan bayi dan ibu. Pelanggan turut ditawarkan diskaun pembelian oleh para peniaga kami yang berdaftar.

IKLAN

Paling utama dan yang dicari pelanggan di e-Bazaar by Pa&Ma baby Fiesta ini ialah kepelbagaian tawaran produk keperluan asas bayi seperti lampin pakai buang, susu, penjagaan kesihatan dan kebersihan badan, produk berpantang, kemasan lembut bayi, makanan dan banyak lagi memenuhi ruangan e-Bazaar ini.

PELUANG PERNIAGAAN

Norma Baru Baby Fair, Pa&Ma Lancar Portal Reviu & Promosi Produk Bayi e-Bazaar!

IKLAN

Bagi para pengusaha produk barang bayi dan ibu hamil yang berminat menempah slot kedai online dalam e-Bazaar by Pa&Ma Baby Fiesta ini, anda boleh menghubungi pihak urusetia dengan segera.

Ini merupakan satu lagi pilihan platform untuk anda mempromosi dan menjual produk kepada pelanggan sasaran kerana kami akan temukan anda dengan lebih 4 juta pengunjung ke laman web Pa&Ma.

Kami juga tidak mengambil sebarang komisen atas sebarang produk yang terjual.

Namun bagi melancarkan proses pengurusan keseluruhan e-Bazaar, yuran tahunan paling minimum iaitu RM300 atau serendah 0.82 sen/hari akan dikenakan bagi urusan penyelenggaraan.

Lebih menarik lagi, kepada para peniaga yang membuka kedai online dalam e-Bazaar by Pa&Ma Baby Fiesta akan diberi tambahan 3 bulan percuma slot kedai online di e-Bazaar. E-Bazaar by Pa&Ma Baby Fiesta boleh dilayari di sini (klik).

Untuk pertanyaan lanjut berkenaan kedai online anda, sila hubungi urusetia: 019-675 3057 atau email ke event@ideaktiv.com

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI