Tempias pandemik COVID-19 tentu sekali menjejaskan mata pencarian pengusaha perusahaan kecil dan sederhana (SME). Walaupun dah beralih secara digital, tapi jenuh juga meniaga online kalau pelanggan tak ramai.

Sama ada promosi tak kencang atau guna saluran tak popular, cabaran berniaga online ni sememangnya besar. Modal mungkin lesap kalau silap percaturan, buat iklan macamana pun tetap tak berkesan.

IKLAN

Menariknya, ada satu portal baharu diwujudkan sebagai one stop centre untuk usahawan SME. Astro Media Solutions (AMS) melancarkan SME360, sebagai inisiatif pengiklanan serta pemasaran yang mampu membantu anda menjangkau pelanggan dengan lebih baik.

Sama ada pengusaha makanan atau produk kosmetik, pakej media yang ditawarkan oleh SME360 pasti menguntungkan anda!

 

Ia menyasarkan kumpulan pasaran yang lebih efektif, didukung oleh rangkaian pengguna Astro yang kukuh dan memiliki ekosistem media yang mantap secara keseluruhannya.

Menggunakan platform TV, radio dan digital hebat di bawah AMS, kembangkan bisnes anda secara besar-besaran pada harga berpatutan. Tak percaya? Tengoklah kisah sukses para pengusaha SME ni sendiri… 

IP hebat di bawah Nu Ideaktiv termasuk Majalah Nona

 

Dan yes, semua pakej ni termasuklah jenama IP Nu Ideaktiv di bawah Astro Malaysia macam Majalah Nona!

Portal SME360 dilancarkan untuk memacu perniagaan anda secara lebih efektif namun pada kadar pengiklanan yang mampu milik.

Ia boleh menjadi penyelesaian kepada situasi semasa, seterusnya memastikan komunikasi berpanjangan dengan pelanggan sasaran masing-masing.

 

BERI PULANGAN

IKLAN

Majalah Nona tertarik dengan tawaran di portal SME360. Antaranya:

  • Pakej pengiklanan yang inovatif, efektif dan efisien
  • Penyiaran di platform media sosial
  • Pemasaran e-dagang
  • Penglibatan influencer untuk promosi
  • Sesi konsultasi percuma untuk menjana idea atau produksi kandungan iklan
“Berbaloi sangat cara ni”

 

“Pelancaran SME360 ini dilihat bertepatan dengan waktunya kerana dapat membantu para SME memacu pelan pemasaran masing-masing di sebalik pandemik yang berlaku ini.

Dengan ketidaktentuan dalam pasaran hari ini, adalah menjadi keutamaan untuk golongan SME memastikan hubungan dengan pelanggan mereka terus berlangsung dan mampu mencetuskan kepastian bahawa mereka sentiasa ada untuk pelanggan di luar sana.

Justeru itu, penting untuk pemain SME mengekalkan kedudukan jenama masing-masing dan penglibatan ini amatlah perlu terutamanya di ketika ini,” jelas Pengarah AMS, Wong See Wei.

IKLAN

HARGA BERPATUTAN

“IsY, mahal ke pakej SME360 ni? Tak mampulah buat iklan mahal-mahal waktu COVID-19 ni…”

Eh, sabar dulu. Percaya tak, pakej-pakej SME360 ni memang bajet dan berpatutan? Dapat lagi produksi komplimentari sehingga bernilai RM7,000 (bagi pakej TV dan radio).

Kalau rujuk rakan SME lain ke portal SME360 pun bagus. Anda akan dapat kredit pengiklanan istimewa tau!

“Nak bisnes maju, contact jer SME360!”

 

Jadi tak rugi guna saluran SME360 ni untuk kembangkan bisnes waktu musim pandemik!

Layari SME360 (klik di sini) untuk mengetahui lebih lanjut tentang kemudahan ini dan cara-cara membelanjakan peruntukan pengiklanan anda, menerusi pakar pemasaran di Astro Media Solutions.

Yang pasti, ia dikuasakan oleh ekosistem transmedia, dan disokong oleh rangkaian pengguna terhebat di tanah air!

Jangan tunggu lama-lama, fast action fast results!