Kebiasannya, kediaman selebriti Hollywood mempunyai pelbagai keunikan dan kadang-kala tidak masuk di akal. Mana tidaknya, pelbagai elemen hiasan dalaman diterapkan bagi memenuhi tuntutan gaya hidup golongan selebriti yang punya citarasa nan berbeza.

IKLAN

Namun bagi Kate Hudson, untuk kediaman dia dan keluarga, dia lebih selesa memilih gaya dekorasi timeless dengan gabungan rona natural yang mendamaikan.

Rona Lembut Latari Kediaman KATE HUDSON. Nampak Elegan & Timeless!

Menurut Home and Garden.Com, trend ‘quiet luxury’ dan dekorasi menggunakan rona beige merupakan pilihan dekorasi kediaman masa kini yang semakin popular di kalangan pemilik kediaman.

Malah, ia jelas kelihatan pada kediaman Kate Hudson yang mengaplikasi rona natural untuk segenap ruang kediamannya. Malah jika dilihat secara keseluruhan, Kate Hudson menggabungkan rona-rona senada antaranya termasuklah taupe, off-white dan beige untuk kediamannya itu.

Rona Lembut Latari Kediaman KATE HUDSON. Nampak Elegan & Timeless!

Selebriti yang kini menginjak usia 44 tahun ini memilih konsep dekorasi kediaman yang malar segar atau timeless untuk kediaman bersama keluarga tersayang dan tidak terlalu mengikut trend atau gaya dekorasi terkini.

Gaya dekorasi ini sememangnya amat menarik untuk kediaman yang selesa dan tidak terlalu sarat dengan pelbagai hiasan. Malah,cara paling mudah untuk meniru gaya dekorasi seperti kediaman Kate Hudson ini ialah melalui gabungan warna dari alam semulajadi.

Dalam erti kata lain, gabungan rona tanah dan ditambah dengan beberapa elemen dekorasi mampu melahirkan gaya dekorasi yang malar segar dan sesuai mengikut citarasa serta elegan dalam kelasnya yang tersendiri!

IKLAN

Rona Lembut Latari Kediaman KATE HUDSON. Nampak Elegan & Timeless!

Kehebatan warna neutral color palette memberi sentuhan elegan dan sejuk untuk ruangan kediaman dan gabungan pencahayaan yang betul menyerlahkan lagi keindahan dekorasi sesebuah kediaman. Malah, gabungan warna lembut yang harmoni memberikan ilusi reflektif yang mempersona dan mendamaikan.

Rona Lembut Latari Kediaman KATE HUDSON. Nampak Elegan & Timeless!

IKLAN

Tidak hairanlah palette warna seperti ini menjadi pilihan selebriti barat yang mempunyai keluarga kerana rona ini memberikan ketenangan dan elegan dalam suasana mewah!

 

 

 

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI