DATIN FOUZIAH GOUS

Kagum dengan semangat Datin Fouziah Gous untuk segera khatam Al-Quran di bulan Ramadan. Pencapaian beliau sekaligus membuktikan tiada apa yang mustahil dicapai sekalipun bergelar isteri, ibu kepada dua cahaya mata dan usahawan.

IKLAN

Paling utama, seseorang itu perlu gigih berusaha dan nekad memperoleh apa yang mereka hajat. Tumpang bangga dan gembira dengan kejayaan Datin Fouziah!

Mengenali keperibadian isteri Dato’ Md Zhafran Md Yusof ini, beliau sememangnya seorang wanita berjiwa besar. Tidak pernah lelah memajukan perusahaan minuman kesihatan sarang burung FG Walet, beliau juga merupakan pemilik gimnasium Fighters Den Muay. Bayangkan, dalam kesibukan mengurus perniagaan dan dua anak kecil, Datin Fouziah tetap mampu menghafaz Al-Quran di bulan penuh keberkatan, bulan Ramadan. MasyaAllah!

Walau Sibuk Urus Bisnes & Anak Kecil, DATIN FOUZIAH GOUS Berjaya Khatam Di Bulan Ramadan! Walau Sibuk Urus Bisnes & Anak Kecil, DATIN FOUZIAH GOUS Berjaya Khatam Di Bulan Ramadan! Walau Sibuk Urus Bisnes & Anak Kecil, DATIN FOUZIAH GOUS Berjaya Khatam Di Bulan Ramadan! Walau Sibuk Urus Bisnes & Anak Kecil, DATIN FOUZIAH GOUS Berjaya Khatam Di Bulan Ramadan!

Tidak mahu dilabel riak kerana berjaya khatam, Datin Fouziah sebaliknya mahu menjadikan kejayaan ini sebagai pembakar semangat buat seluruh wanita! Berkongsi momen terindah bersama insan yang banyak membantunya khatam Al-Quran tahun ini, Datin Fouziah memberitahu, “Dengan izin Allah SWT seperti yang dihajatkan untuk khatam di Ramadan dan Nuzul Quran dimakbulkanNya. Official khatam bersama Ustazah Fadzilah. Terima kasih Ustazah kerana sanggup ikut kehendak saya.

Sanggup drive datang rumah, sanggup layan mengaji dalam phone selama sejam, sanggup korbankan tidur, sanggup ikut masa saya dan banyak lagi. Alhamdulillah alhamdulillah alhamdulillah.

One picture for my feed untuk kenangan yang paling indah dalam hidup. Segala puji-pujian bagi Mu Ya Allah.”

Walau Sibuk Urus Bisnes & Anak Kecil, DATIN FOUZIAH GOUS Berjaya Khatam Di Bulan Ramadan! Walau Sibuk Urus Bisnes & Anak Kecil, DATIN FOUZIAH GOUS Berjaya Khatam Di Bulan Ramadan! Walau Sibuk Urus Bisnes & Anak Kecil, DATIN FOUZIAH GOUS Berjaya Khatam Di Bulan Ramadan! Walau Sibuk Urus Bisnes & Anak Kecil, DATIN FOUZIAH GOUS Berjaya Khatam Di Bulan Ramadan! Walau Sibuk Urus Bisnes & Anak Kecil, DATIN FOUZIAH GOUS Berjaya Khatam Di Bulan Ramadan!

Sebagai meraikan kejayaan khatam Al-Quran dan perniagaan yang semakin berkembang maju, pada 28 April lepas, Datin Fouziah dan suami tersayang sepakat mengadakan Majlis Iftar Ramadan dan sambutan Nuzul Al-Quran khusus buat seluruh kakitangan Zhafou Trading Sdn Bhd.

IKLAN

Menelusuri perjalanan FG Walet, selepas berjaya melancarkan mesin inovasi minuman kesihatan pertama di Malaysia ketika Malaysia International Halal Showcase (MIHAS) pada sekitar dua tahun lalu, Datin Fouziah turut meluaskan empayar niaga melalui kerjasama dengan Circle K Vietnam iaitu rangkaian kedai serbaneka terkenal yang mempunyai ratusan outlet di seluruh dunia sekitar bulan November 2019.

Malah, pada penghujung 2019 pula beliau menerima penganugerahan The Asia Halal Brand Awards.

Semoga Datin Fouziah terus menjadi sumber inspirasi ramai tidak hanya menerusi peranannya sebagai usahawan bahkan kecekalan beliau selaku seorang ibu dan isteri.

IKLAN

 

 

 

Kredit: Instagram Datin Fouziah Gous

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI