Bergaul dengan rakan-rakan positif dan berada dalam lingkungan mereka yang menyenangkan sebenarnya membantu kita agar tidak banyak mengeluh, meski kadang kehidupan ini sangat sulit diperjuangkan. Bertuah Fazura kerana sepanjang berkecimpung di gelanggang perniagaan, beliau sentiasa dikelilingi ‘besties’ yang saling mendorong satu sama lain.

IKLAN

Memenuhi jemputan eksklusif – An evening with Fazura & Besties di Hotel Mandarin Oriental pada Sabtu, penulis teruja berkongsi semangat para stokis dan ejen yang kesemuanya berbaju hitam, lengkap Tudung Fazura.

Majlis makan malam gala #MilikSemua itu julung kali diadakan selepas pandemik dengan mengumpulkan semua tulang belakang Fazura termasuk ahli keluarga tercinta. Kelihatan Fattah Amin dan anak, Nur Fatima Aisya turut hadir menyerikan majlis bersejarah tersebut.

Tonton video eksklusif ketibaan Fazura di Grand Ballroom, cantik sangat…

 

USAHAWAN

Bakal berusia 39 tahun, Nur Fazura Sharifuddin atau Fazura sudah mula menceburi dunia bisnes sejak dahulu lagi. Kecintaan beliau terhadap fesyen melahirkan jenama House of Doll di Bangsar, sebelum namanya ditukar kepada Fazbulous.

Kini bisnes Fazura berkembang pesat menjadi produk gaya hidup dan Muslimah yang hebat. Beliau juga melahirkan Fazbulous, Tudung Fazura, Fazura Skincare dan Fazura Beauty yang boleh didapati melalui stokis-stokis di seluruh Malaysia, Singapura dan Brunei Darussalam, selain secara online.

IKLAN

“Alhamdulillah antara produk yang paling laris tentulah Tudung Fazura yang pernah mencapai rekod jualan tertinggi untuk satu koleksi sebanyak 200,000 helai.” Fazura

Fazura pakai dress sama macam Sharon Stone, nak tau kisahnya kenalah tonton video eksklusif dengan Nona ni…

IKLAN

 

Dengan jumlah lebih 4,000 orang ejen dan dropship berdaftar, Fazura kelihatan semakin matang dan yakin menerajui bisnesnya ke tahap tertinggi!

“Malam ini memang didedikasikan untuk semua. Faz sememangnya sangat berbangga dengan kejayaan Besties yang sama-sama mendukung rangkaian produk yang diasaskan seperti hijab Tudung Fazura, produk penjagaan kulit Fazura Skincare, produk kecantikan, Fazura Beauty, serta rangkaian fesyen dan aksesori, Fazbulous.

Ini memupuk lagi semangat saya untuk bergerak bersama lebih ramai lagi mereka yang ingin menjana pendapatan sampingan serta yang menghadapi pelbagai cabaran kewangan ketika pandemik COVID-19 ini.

Majlis keraian ini adalah satu penghargaan untuk Besties saya semua sepanjang pembabitan saya dalam bidang keusahawanan ini dan kerana itulah saya memilih slogan ‘Milik Semua’ kerana saya mahu ramai orang menikmati rangkaian produk saya dengan harga mampu milik yang sesuai untuk semua.” Fazura

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI