Marian Rivera yang kini berusia 35 tahun dan mempunyai darah kacukan Sepanyol-Filipina ini baharu saja melahirkan anak keduanya sebulan yang lalu. Marian terlalu bersyukur dengan kelahiran anak lelaki yang sudah dinantikan selama tiga tahun.

IKLAN

Namun, mata tak berkelip memandang sosok tubuh Marian Rivera apabila baru-baru ini seorang pereka fesyen terkenal di Filipina telah memuat turun gambarnya di laman sosial miliknya. Ramai yang mengagumi pelakon cantik Filipina ini apabila berjaya tampil langsing hanya dalam sekelip mata saja.

Pereka fesyen, Rosanna Ocampo-Rodriguez juga seakan-akan terkejut melihat penampilan Marian yang pernah berlakon dalam drama MariMar ini saat menyarung baju hasil rekaannya. “Didn’t she just give birth a month ago??? Beautiful mother of two Marian Rivera wearing our Xandrita dress,” kongsinya.

Cantik sungguh wajah Marian ini walau baharu sebulan bersalinkan anak lelakinya, Ziggy. Tak puas mata memandang melihat kecantikan asli miliknya sebaik sahaja disolek oleh mekap artis, Steven Doloso.

IKLAN

Pelakon cantik ini sebelum ini mempunyai puteri sulung, Maria Letizia Dantes yang kini berusia 3 tahun. Marian Rivera turut berkongsi cerita tentang anak sulungnya sedang menyesuaikan diri sebagai kakak dengan kehadiran adik lelaki dalam hidupnya.

IKLAN

Kongsi Marian Rivera di laman Instagramnya, “How sweet is this photo of Letizia and Sixto? I know that you two will forever watch out for each other the same way that I will love, support and protect both of you,” cerita Marian Rivera yang merupakan isteri kepada pelakon terkenal Filipina, Dingdong Dantes.

Wanita yang sering melemparkan senyuman manis ini turut mengendalikan perniagaan membekalkan bunga-bunga segar yang dikenali senagai Flora Vida by Marian. Bukan itu sahaja malah pelakon cantik ini sering turun padang mengembirakan kanak-kanak sumbing menerusi Smile Train Philippines Foundation.

Baru-baru ini sempena sambutan Hari Ibu, Marian Rivera telah menghasilkan coklat dan hasil jualannya disalurkan kepada yang memerlukan. Salah satunya adalah dengan menyumbang kepada kanak-kanak yang dilahirkan sumbing.