Virus COVID-19 masih berlegar dalam komuniti. Data Pusat Kesiapsiagaan dan Respons Krisis pada 1 Mei menunjukkan 80% jumlah kes di Malaysia membabitkan kes sporadik serta menjangkiti paling ramai golongan muda.

Sebagai wanita yang prihatin, kita pasti mahukan keluarga sentiasa dilindungi serta selamat daripada jangkitan virus.

IKLAN

Demi orang tersayang, amalan duduk di rumah, penjarakan sosial, memakai pelitup muka serta kerap membersihkan tangan, satu lagi cara terbaik adalah mencuci pakaian secara norma baharu.

 

CUCIAN BEBAS VIRUS

Cuci Baju Norma Baharu, Bukan Setakat Bersih Tapi Singkirkan 99.9% Virus COVID-19

 

Seperti tangan, pakaian kita juga adalah ‘kenderaan kuman’. Kerana itu penting untuk memastikan proses cucian benar-benar berkesan menyingkirkan virus secara sepenuhnya.

Nona tertarik dengan inovasi pencuci pakaian No. 1 Malaysia iaitu TOP yang memperkenalkan teknologi Advanced Micro-Clean Tech.

Cuci Baju Norma Baharu, Bukan Setakat Bersih Tapi Singkirkan 99.9% Virus COVID-19

 

Advanced Micro-Clean Tech TOP mampu untuk menanggalkan 99.9% virus, bukan sekadar bakteria.

Ia juga adalah solusi terbaik kepada kebimbangan kita terhadap kemungkinan virus berbahaya yang masih melekat pada baju yang telah dicuci, dan seterusnya membawa risiko kepada mereka yang tersayang.

IKLAN

Teknologi pencuci pakaian generasi baru ini berkesan menyingkirkan 99.9% virus berbahaya (SARS-CoV-2, lebih dikenali sebagai COVID-19 & Influenza A) dan bakteria.

Rumusan khas ini bertindak segera dengan mengunci virus dan bakteria lalu menyingkirkannya daripada pakaian dengan satu cucian berkuasa.

Detergen ini menembus jauh ke dalam serat pakaian untuk menarik keluar kesan peluh, minyak badan dan kotoran yang terperangkap, disamping mencegah kotoran dalam air basuhan daripada melekat kembali pada pakaian, memastikan pakaian anda bersih menyeluruh setiap masa dan berbau segar.

 

SESUAI PANDEMIK

IKLAN
Cuci Baju Norma Baharu, Bukan Setakat Bersih Tapi Singkirkan 99.9% Virus COVID-19
Wenny Soong

 

“Sejak saya kembali bekerja, saya bimbang sekiranya terbawa balik virus bersama pakaian, sebab nenek saya tinggal bersama kami. Oleh itu, kami harus berhati-hati.

Kami sudah biasa menanggalkan baju kotor dan meninggalkannya dalam bakul baju yang tertutup sebaik sahaja sampai di rumah. Kami akan mencuci baju setiap petang untuk mengurangkan risiko penularan. Saya berasa senang hati menggunakan TOP sebab ia menyingkirkan 99.9% virus.” Wenny Soong, ibu kepada dua anak

 

Cuci Baju Norma Baharu, Bukan Setakat Bersih Tapi Singkirkan 99.9% Virus COVID-19
Muhammad Syahidee

 

“Sebelum wabak ini saya tidak tahu perbezaan antara virus dan bakteria. Saya risau akan menyebarkan penyakit ini kepada keluarga, kawan-kawan, pelanggan dan rakan sekerja secara tidak sengaja kerana saya pekerja barisan hadapan.

Saya mendapati TOP menyingkirkan 99.9% virus termasuk COVID-19 dari pakaian saya, dan ia memberi jaminan dan ketenangan minda kepada saya. Menjaga kesihatan adalah tanggungjawab kita semua.” Muhammad Syahidee, pemandu e-hailing