Kecantikan adalah pelengkap dan menjadi nilai tambah kepada diri seorang wanita. Sementara kebijaksanaan akan menjadikan seorang wanita itu semakin matang dalam menghadapi kehidupannya. Itulah potensi yang ada pada Datin Dr. Suffia Hany, pemilik Francsuffia Wellness Centre. Beliau punya ilmu dan kekuatan luar biasa yang tak kalah hebatnya.

IKLAN

Doktor Estetik DATIN DR SUFFIA HANY, Bersyukur Bantu Pelanggan Tak Jadi Berpisah Dengan Suami!

“Saya menjalani perjalanan sebagai seorang doktor selama 18 tahun. Di anugerahkan Ijazah Sarjana Muda Perubatan & Surgeri daripada Universiti Malaya pada tahun 2000. Pernah berkhidmat di beberapa hospital kerajaan dan kali terakhir di Hospital Selayang, bahagian surgeri sebelum berhenti dan melibatkan diri dalam dunia perniagaan estetik.

Pada asalnya saya telah membuka sebuah Klinik Puteri pada tahun 2008 dan ditukar namanya kepada Francsuffia Wellness Centre pada tahun, 2014. Penjenamaan nama Klinik Francsuffia adalah gabungan nickname suami, Franco iaitu Dato’ Khaizul Hairey Bin Abdullah dan saya, kerana suami hadir sebagai rakan perniagaan. Beliau lebih fokus pada bahagian pentadbiran dan pengurusan.

Gabungan nama antara lelaki dan wanita ini adalah refleksi kepada objektif kami dalam rawatan yang disediakan untuk membahagiakan semua wanita, mencantikkan dan usaha menjaga keharmonian rumah tangga. Tidak ketinggalan juga buat kaum lelaki yang mementingkan penjagaan kesihatan dan penampilan diri.

Bagi saya kecantikan bukan sekadar nampak di bahagian luaran sahaja, dalaman juga amat penting untuk dititik beratkan. Dan sekarang, perkhidmatan Francsuffia yang paling mendapat sambutan hangat menerusi rawatan vagina tightening, untuk memberi keharmonian rumah tangga agar lebih erat.

Banyak wanita sekarang mengalami masalah kelonggaran disebabkan proses bersalin itu sendiri, menyebabkan otot-otot pelvic dan vagina menjadi longgar dan tiada kepuasan dalam hubungan kelamin suami isteri. Malah rawatan ini juga terbaik membantu ketika beramal ibadat agar tidak diganggu dengan keadaan terkencing secara tidak sengaja semasa batuk (urinary incontinence) atau semasa aktiviti seharian apabila tidak dapat mengawal keaadaan terkencing secara tidak sengaja yang di alami oleh sesetengah wanita”, bicara panjang Dr. Suffia yang turut menjadi penasihat dan sahabat kepada pelanggannya.

IKLAN

Doktor Estetik DATIN DR SUFFIA HANY, Bersyukur Bantu Pelanggan Tak Jadi Berpisah Dengan Suami!

Jelas penerima anugerah Nona Best Aesthetic Award ini juga, dia bersaya bersyukur kerana perkhidmatan yang ditawarkan oleh kliniknya itu dapat membantu menjaga keharmonian rumah tangga pelanggannya.

IKLAN

Doktor Estetik DATIN DR SUFFIA HANY, Bersyukur Bantu Pelanggan Tak Jadi Berpisah Dengan Suami!

“Alhamdulilllah, saya sangat gembira dapat membantu keharmonian rumah tangga ini dan ramai pelanggan yang hadir sangat berpuas hati sehingga ada yang tidak jadi berpisah dengan suami. Wanita jangan ego, bukan sekadar menjaga kecantikan wajah tetapi kita perlu ambil berat penjagaan dalaman dari hujung rambut hingga hujung kaki. Semua wanita mempunyai kecantikan tersendiri tetapi untuk menyerlahkan lagi kecantikan yang di mamah usia, kita perlu melaksanakan rawatan tertentu untuk memulihkan segala kemerosotan itu. Perkara ini perlu dipulihkan agar dapat memberi keyakinan diri dan seterunya akan membahagiakan orang tersayang.

Doktor Estetik DATIN DR SUFFIA HANY, Bersyukur Bantu Pelanggan Tak Jadi Berpisah Dengan Suami!

Sebelum mengakhiri bualan, sedikit kata-kata nasihat Dr. Suffia buat semua wanita lain untuk berjaya. “Buat semua wanita jangan mudah putus asa dan cepat mengalah, setelah kita membuat perancangan dalam hidup. Kita mampu menjadi wanita luar biasa dengan keyakinan dan kesungguhan diri. Selain itu, kita perlulah mempunyai kekuatan jiwa yang tinggi dengan penyerapan nilai-nilai agama dalam diri agar jiwa kita sentiasa seimbang antara dunia dan akhirat. Dan kita jangan lupa, bagi mereka yang telah berkahwin, keredhaan suami adalah penting. Setinggi mana pun pangkat dan kekayaan kita perolehi, suami tetap syurga buat seorang isteri. Sokongan dan restu dari mereka adalah sebagai pendorong untuk memperoleh kejayaan”.

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI