Comelnya Karisma Kapoor ketika kecil!

Memang tidak dapat dinafikan lagi akan kecantikan asli yang dimiliki oleh aktres Bollywood tersohor ini. Kecil-kecil lagi dah cantik dan lincah menari. Lihat saja koleksi gambar ‘throwback’ ini yang sering dikongsi oleh Karisma Kapoor di Instagram peribadinya. Sangat comel!

IKLAN

Berkulit putih mulus, berambut ikal dan yang ‘paling mahal’ adalah sepasang anak mata rona biru cerah natural yang sangat menawan. Unik dan seksi! Itulah keistimewaan Karisma Kapoor.

Sejak kecil Karisma sudah pandai menari.

Karisma merupakan anak kepada pasangan aktor dan aktres terkenal, Randhir Kapoor dan Babita. Lumrah bergelar anak sulung pasti akan menjadi kesayangan ibu dan bapa. Sebelum lahirnya Kareena Kapoor, Karisma merupakan anak yang manja serta menjadi kesayangan bapanya.

KEKAL JELITA
Kini Karisma telah pun berusia 46 tahun. Bukan saja kelihatan awet muda bahkan semakin jelita.
Aktiviti kecergasan menjadi salah satu rahsia awet muda Karisma. Maka sebab itulah Karisma berjaya mengekalkan bentuk tubuhnya sejak dulu sehingga kini malah dikatakan semakin menarik dari tahun ke tahun.

Kalau nak tahu, Karisma merupakan seorang pencinta yoga. Ia membantu dirinya untuk kekal fokus seterusnya dapat mengembalikan energi menjadi lebih baik. Seterusnya, Karisma turut menjaga pemakanan seimbang.

Bagi Karisma, usia bukanlah penghalang untuk dia mengekalkan bentuk badan yang ideal walaupun bergelar ibu tunggal kepada dua orang anak. Selain itu, Karisma juga sangat aktif dalam melakukan aktiviti-aktiviti kemasyarakatan.

Karisma bersama dua orang anaknya.

SISTER GOALS
Karisma Kapoor dan Kareena Kapoor merupakan pasangan adik beradik paling popular di Bollywood. Beza usia mereka ialah 6 tahun. Karisma dan Kareena sering dijadikan inspirasi oleh wanita-wanita di luar sana bukan saja dari segi karier bahkan keakraban mereka sebagai adik beradik. dianggap sebagai sister goals!

IKLAN

Karisma terlebih dulu memulakan karier sebagai pelakon dan model pada tahun 1996. Beberapa tahun kemudian, Kareena pula mengikut jejak langkah. Usahanya membuahkan hasil apabila nama Kareena melonjak naik melalui filem-filem terlaris seperti Dev (2004).

Selain itu, Karisma dan Kareena juga dikatakan antara aktres yang menerima bayaran termahal serta telah memenangi banyak anugerah dalam industri perfileman India. Karisma dan Kareena menjadikan ibu mereka, Babita sebagai sumber kekuatan dan inspirasi kerana telah membesarkan mereka seorang diri dengan baik. Ibu mereka, Babita kini berusia 73 tahun.

IKLAN

Antara filem popular lakonan Karisma ialah Dil To Pagal Hai sekitar era tahun 90an. Lakonannya itu antara yang terhebat di samping aktor Shahrukh Khan dan Madhuri Dixit.

Gandingan Karisma bersama Shahrukh Khan dan Madhuri Dixit dalam filem Dil To Pagal Hai.

Sudah lama Karisma tidak muncul di layar perak namun namanya sentiasa segar di hati para peminat khususnya filem Hindi. Pun begitu, Karisma dilihat sangat aktif di media sosial.

Kini Karisma lebih banyak tampil sebagai ikon designer untuk pelbagai jenama fesyen tempatan mahupun antarabangsa. Karisma juga aktif sebagai model iklan fesyen dan produk kecantikan.

Kredit Foto: Instagram @therealkarismakapoor