REVALINA S TEMAT

Walau sudah 18 tahun fenomena sinetron Indonesia ‘Bawang Merah Bawang Putih’ berlalu namun impak drama tersebut masih terkesan di hati penonton tanah air hingga ke hari ini.

Gandingan mantap Revalina S. Temat sebagai Bawang Putih dan Nia Ramadhani yang membawa watak Siska ketika masing-masing baru mencecah usia remaja turut membuatkan ramai penonton Malaysia tertarik dengan kecantikan mereka berdua.

IKLAN

Seiring peredaran zaman dan peningkatan usia, Revalina atau nama sebenarnya Revalina Sayuthi Temat yang kini berstatus isteri dan ibu dua anak masih cantik menawan dengan aura tersendiri.

Bintang Sinetron Ini Pernah Jadi Fenomena, REVALINA Tetap Memukau Walau Tanpa Solekan Tebal! Bintang Sinetron Ini Pernah Jadi Fenomena, REVALINA Tetap Memukau Walau Tanpa Solekan Tebal! Bintang Sinetron Ini Pernah Jadi Fenomena, REVALINA Tetap Memukau Walau Tanpa Solekan Tebal! Bintang Sinetron Ini Pernah Jadi Fenomena, REVALINA Tetap Memukau Walau Tanpa Solekan Tebal!

Mendirikan rumah tangga pada 15 Mac 2015 dengan jejaka pilihan, Rendy Aditwa Gunawan, Revalina yang ketika zaman gadisnya sering berpakaian seksi memilih untuk tampil lebih sopan dan berhijab selepas pulang mengerjakan umrah pada tahun 2017.

Dengan gaya muslimah yang elegan, ibu kepada Rihga Sadiwasakti Rabbani ini juga tetap kelihatan cantik meskipun hanya bergaya sederhana. Revalina melahirkan anak keduanya, Rajendra Satya Razzani secara pembedahan pada Januari 2019. Biarpun sudah beranak dua tapi jelitawan berusia 36 tahun ini bijak menjaga penampilan diri.

Bintang Sinetron Ini Pernah Jadi Fenomena, REVALINA Tetap Memukau Walau Tanpa Solekan Tebal! Bintang Sinetron Ini Pernah Jadi Fenomena, REVALINA Tetap Memukau Walau Tanpa Solekan Tebal! Bintang Sinetron Ini Pernah Jadi Fenomena, REVALINA Tetap Memukau Walau Tanpa Solekan Tebal!

Bintang Sinetron Ini Pernah Jadi Fenomena, REVALINA Tetap Memukau Walau Tanpa Solekan Tebal!

Revalina pernah membintangi beberapa drama popular Indonesia antaranya Assalamualaikum Beijing, Perempuan Berkalung Sorban dan Hijrah Cinta.

Tidak lagi aktif dengan dunia seni sejak berumah tangga dan mempunyai anak, Revalina bagaimana pun lihat menjaga pendapatan sebagai usahawan. Kini, dia merupakan pemilik label pakaian Tifle’s by Revalina S Temat.

IKLAN
Bintang Sinetron Ini Pernah Jadi Fenomena, REVALINA Tetap Memukau Walau Tanpa Solekan Tebal!
Bersama Nia Ramadhani

Bintang Sinetron Ini Pernah Jadi Fenomena, REVALINA Tetap Memukau Walau Tanpa Solekan Tebal! Bintang Sinetron Ini Pernah Jadi Fenomena, REVALINA Tetap Memukau Walau Tanpa Solekan Tebal!

Bintang Sinetron Ini Pernah Jadi Fenomena, REVALINA Tetap Memukau Walau Tanpa Solekan Tebal! Bintang Sinetron Ini Pernah Jadi Fenomena, REVALINA Tetap Memukau Walau Tanpa Solekan Tebal!

Personaliti ini juga kini dilihat selesa mengenakan gaya matang dan elegan. Mengintai fesyen pilihan Revalina jelas menggambarkan peribadinya yang gemar menyarung busana santai.

IKLAN

Memang serba sederhana. Dengan menggayakan tudung bawal dan solekan ringkas, ia sudah memadai untuk menyerlahkan kelembutan wajah Revalina.

 

 

Kredit foto: Instagram Revalina Temat

 

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI