Menimang cahaya mata adalah suatu anugerah terindah yang sukar diungkap dengan kata-kata. Pelbagai keperluan bayi yang bakal lahir perlu dipersiap agar perkembangan si manja sempurna dan teratur. Tapi, di mana nak cari kelengkapan bayi yang serba lengkap?

Peluang Menyertai Ekspo Bayi Terbesar Dengan Pa&Ma Baby Fiesta 2019

IKLAN

Jangan risau, Pa&Ma Baby Fiesta sebuah ekspo bayi yang menjanjikan keperluan perkembangan bayi A to Z. Pa&Ma Baby Fiesta bakal berlangsung pada 2,3 dan 4 Ogos 2019 di SACC Shah Alam nanti bakal menjadi ekspo fiesta pilihan utama ibubapa tanah air.

Fiesta anjuran yang mengangkat konsep fiesta dalam expo, nyata berbeza daripada penganjuran ekspo lain. Selain menawarkan pelbagai produk jualan keperluan bayi dan ibu, fiesta turut dimeriahkan dengan banyak aktiviti menarik dan bermanfaat buat ibubapa dan juga anak-anak kecil.

Peluang Menyertai Ekspo Bayi Terbesar Dengan Pa&Ma Baby Fiesta 2019
Pengurus Unit Acara, Nu Ideaktiv Sdn Bhd, Emma Masri

Menurut penganjur, ini merupakan ekspo yang berbeza sentuhannya berbanding lain kerana turut menerapkan elemen gaya hidup seimbang untuk para ibu yang bakal melahirkan.

Fiesta sarat dengan informasi di samping keseronokan membeli belah dimeriahkan dengan hadiah-hadiah lucky draw dengan nilai keseluruhan RM18,000, tawaran harga RM1 dan banyak lagi menjanjikan kepuasan sebenar buat para pengunjung.

Peluang Menyertai Ekspo Bayi Terbesar Dengan Pa&Ma Baby Fiesta 2019

Dengan 14 juta pengikut di media sosial dan digital menerusi 15 IP Nu Ideaktiv, penganjur menganggarkan lebih 100,000 pengunjung bakal mengunjungi ekspo ini hasil daripada promosi besar-besaran yang dijalankan.

Pa&Ma sendiri juga merupakan jenama diyakini di kalangan pembaca, pengamal perubatan, syarikat penawaran servis dan pengeluar produk berkaitan dengan 3 juta pelayar portal Pa&Ma dan 1.3 juta pengikut di Facebook.

Peluang Menyertai Ekspo Bayi Terbesar Dengan Pa&Ma Baby Fiesta 2019
Gambar hiasan

Kini Pa&Ma Baby Fiesta menawarkan peluang kepada pemilik barangan keperluan bayi untuk memeriahkan ekspo bayi ini dengan membuka booth di sana nanti dengan keuntungan berganda-ganda.

Penganjur menawarkan ruang atau booth perniagaan kepada para pengusaha atau pengeluar produk bayi, kanak-kanak dan ibu untuk menempah booth jualan mereka di fiesta ini.

Peluang Menyertai Ekspo Bayi Terbesar Dengan Pa&Ma Baby Fiesta 2019
Gambar hiasan

Tawaran diskaun 10% diberikan menerusi pendaftaran awal atau Early Bird sehingga 25 Jun ini. Pengusaha boleh memilih tiga (3) kategori ruang niaga iaitu Gold, Silver dan Bronze.

Ringkasan antara tawaran dan aktiviti menarik

o Hadiah Lucky Draw Bernilai RM18,000 Keseluruhan

IKLAN

o Fashion Show Ibu Hamil Anggun

o Himpunan Super Hero Junior Party

o Pertandingan Baby Merangkak Race

o Super Hero Junior Party

o Pertandingan Mewarna 4, 5 & 6 Tahun

IKLAN

o Demo: Yoga Mama, Penyediaan Makanan Berpantang Ibu & Bayi

o Seminar Membesarkan Anak Hebat Dengan Susu Ibu bersama Dato’ Dr.Hamid Arshat

o Pelancaran Pa&Ma Community

o Meet & Greet Hos PA&Ma TV

o PERCUMA Pemeriksaan Kesihatan oleh Hospital Avisena

Ikuti kami di Fb Pa&Ma Baby Fiesta atau layari www.majalahpama.my atau hubungi : 019 675 3057

 

Lubuk konten hanya untuk VVIP NONA. NONA kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI